Ga naar hoofdinhoud

Autorijschool Be Free

Zelf op franchise basis ondernemen bij Autorijschool Be Free.

Pascal Brus was net 19 jaar toen hij zijn instructeursbewijs heeft gehaald. Hiermee was Pascal in 1995 de jongste rijinstructeur van Nederland. In korte tijd zat zijn agenda bomvol met afspraken. Daarom is hij met zijn succesvolle autorijschool een franchiseformule gestart. Ben jij rijinstructeur en wil je de voordelen van eigen baas en ervaren, maar ook de zekerheid van een stevige organisatie achter je? Dan komen we graag met je in contact.

Franchiseorganisatie Be Free

Be Free is een franchiseorganisatie die rijinstructeurs helpt een goede onderneming op te zetten. Als rijinstructeur ben je eigen baas en kun je onder andere zelf eigen werktijden bepalen. Door je aan te sluiten bij franchiseorganisatie Be Free ben je verzekerd van deskundig advies en begeleiding door ervaren rijinstructeurs. Zij weten als geen ander hoe je een succesvolle rijschool opzet. Daarnaast word je onderdeel van een team en heb je altijd collega’s om mee te sparren of om elkaar te helpen. Als rijinstructeur is het aantrekken van leerlingen één van de belangrijkste taken. Bij voldoende leerlingen is er meer financiële zekerheid. De franchise helpt bij actief bij het aantrekken van nieuwe leerlingen. Dit doen zij door marketingacties in de regio, op social media en door te helpen met het opbouwen van een stevig netwerk.

Franchise starten

Franchise adviseur heeft de formule samen met Pascal gebouwd en het fundament van de formule uitgewerkt in een helder handboek en franchise overeenkomst. Wil je een franchise starten en aansluiten bij autorijschool Be Free? Voor meer informatie over deze formule kun je contact opnemen met ons. Bel 085 – 401 1699 of stuur vrijblijvend een mail naar naomi@franchiseadviseur.nl  Wij brengen je graag met deze franchisegever in contact.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.