Ga naar hoofdinhoud

Olympia Uitzendbureau

Olympia Uitzendbureau

Olympia Uitzendbureau is sinds 1998 actief als franchiseformule in de uitzendbranche. Ondernemers die lokaal geworteld zijn, leiden de vestigingen. Samen met de medewerkers begrijpen zij wat er speelt bij onze klanten en kandidaten. Samen vormen wij een sterke landelijke organisatie, die gebruik maakt van de (online) wervingskracht van onze grote naamsbekendheid. Olympia Uitzendbureau bemiddelt in alle soorten werk. Iedereen met ervaring op administratief, technisch, industrieel of medisch gebied is dus welkom. Als franchise­ondernemers zijn zij de goede bekende van veel grote (inter)nationale bedrijven, middelgrote ondernemingen, overheidsinstellingen en het MKB.

Bestuur franchisevereniging

Olympia Uitzendbureau heeft naast eigen vestigingen inmiddels ook een groot aantal franchisevestigingen. Op initiatief van de franchisenemers is de Olympia Franchise Vereniging opgericht en binnen deze vereniging opereren de leden van het bestuur om de belangen van de franchisenemers te behartigen. Om dit op een professionele manier verder te kunnen ontwikkelen, hebben zij de hulp van De FranchiseAdviseur ingeroepen.

Ondernemen bij Olympia

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

1969

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

130+

Entreegeld

Op aanvraag

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigenvermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Delen op social media

Mocht je meer willen weten over de franchiseformule van Olympia Uitzendbureau, dan verzoeken wij je ons contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar naomi@franchiseadviseur.nl.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.