Ga naar hoofdinhoud

The Bootcamp Factory

Personal training met franchise The Bootcamp Factory

The Bootcamp Factory is hét adres voor een doeltreffende bootcamp. The Bootcamp Factory is in 2014 gestart met de gedachte om dit concept verder uit te breiden en wil graag Nederland meer laten bewegen, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde.

Na een mooie start in Twente kwam er al snel een nieuwe locatie voorbij en waren zij vooral op zoek naar het juiste concept voor een mooie samenwerking met franchisenemers. Dit is in de afgelopen jaren verder uitgewerkt en doorontwikkeld. Nu is juiste formule gevonden om samen als een team sterk te staan en een mooie toekomst op te bouwen. Op dit moment geven zij vol enthousiasme op 7 verschillende locaties door heel Nederland les maar zijn op zoek naar nog meer locaties.

Franchiseformule The BootcampFactory

Franchiseformule The Bootcamp Factory

Word zelfstandig bootcamp trainer bij The Bootcamp Factory!

Bent u sportief, enthousiast, ondernemend en wilt u graag als zelfstandig trainer aan de slag? Dan past u perfect in het team van The Bootcamp Factory. Zij zijn op zoek naar zelfstandige trainers die lessen willen verzorgen in hun eigen woonplaats. Als zelfstandige trainer beschikt u over de volgende eigenschappen:

  • Sociaal
  • Sportief
  • Ondernemend
  • Betrouwbaar
  • Enthousiast

Ondersteuning vanuit de franchisegever

Door je aan te sluiten bij deze franchiseformule kun je als franchisenemer rekenen op onderstaande ondersteuning:

  • Behartigen van de ledenadministratie wordt door de franchisegever. (inschrijving, communicatie, facturatie, uitbetaling)
  • Goede vindbaarheid op Google.
  • Ondersteuning op social media voor landelijke campagnes.
  • Continue verbeteren van het imago en het versterken van het merk.
  • Ondersteuning op professioneel gebied.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze franchise organisatie? Neem dan nu contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wil je direct meer informatie, bel dan via 085 – 401 1699 of stuur een e-mail naar naomi@franchiseadviseur.nl. Wij brengen je graag in contact met deze sportieve formule.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.