Ga naar hoofdinhoud

Tula

TULA Yoga

Tula betekent “balans” in Hindi. En Yoga betekent beheersen. Tula Yoga staat dus de balans beheersen. Tula Yoga is de yogastudio van Ruben en Viki. Zij ontmoetten elkaar in 2006 op de hogere hotelschool in Leeuwarden. De vonk sloeg echter vele jaren later over. Zes jaar nu hun studie kwamen Ruben en Viki elkaar weer tegen en werden een stel! Beiden hadden de droom om voor zichzelf te beginnen. Het plan voor TULA is midden 2014 ontstaan. Viki beoefende al ruim 10 jaar yoga en was inmiddels docent in diverse studio’s. Als bijbaantje werkte ze als host/receptioniste bij verschillende yogastudio’s in Amsterdam. Toen Ruben en Viki zomaar twee prachtige panden in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam leeg zagen staan, nam hun droom ineens serieuze vormen aan. Deze locatie was perfect voor een yogastudio! Toen ging het snel. Zes maanden later, op 1 februari 2015, opende TULA-Amsterdam haar deuren.

Viki en Ruben, franchisegevers Tula Yoga

In korte tijd hebben Ruben en Viki een geweldige groep mensen om hen heen verzameld. Docenten, hosts en studenten. Door de toegankelijke en persoonlijke benadering, gecombineerd met de professionaliteit van de docenten en de gastvrijheid van de hosts, is TULA een begrip geworden. Het is een Yoga-studio waar zij ontzettend trots op zijn! Dat hun formule succesvol is, bleek uit de enorme groei. Na tweeënhalf jaar groeiden TULA uit haar voegen en besloten zij een tweede locatie te openen. In de wijk Bos en Lommer. En per december 2019 opent de eerste franchisevestiging. Eva Hoijer zal als franchisenemer de TULA yogastudio in Ede gaan leiden, met net zoveel passie en inzet als Ruben en Viki.

Ondernemen is groeien. Groei jij mee?

Inmiddels is TULA yoga meer dan alleen een yogastudio. Het heeft ook een sterke, sociale functie gekregen. Het is een prachtige plek waar mensen ontmoeten en waar mooie vriendschappen worden gesloten. De reden waarom Ruben en Viki met TULA zijn begonnen is, naast dat ze graag wilden ondernemen, dat zij zagen dat yoga bij veel mensen een enorm positieve impact op hun leven heeft. Dat zij dit kunnen faciliteren betekent meer voor hen dan dat ze zich vooraf hadden kunnen dromen. Iedereen voelt zich welkom en vertrouwd. TULA betekent dus veel meer dan alleen yoga. Niet alleen voor Ruben en Viki, maar voor veel mensen om hen heen. Daarom zoeken zij  enthousiaste yoga-ondernemers die dit gevoel ook willen overbrengen en samen met TULA willen groeien in deze prachtige branche.

Wil je meer informatie over deze prachtige franchiseonderneming? Neem dan contact op met ons. Wij brengen je graag met Ruben en Viki in contact.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.