Ga naar hoofdinhoud

Vegan Heroes

Franchise begeleiden bij Vegan Heroes

Vegan Heroes is een veganistisch restaurant met een locatie in Eindhoven. 100% plantaardig en steeds groeiend in populariteit, snel lekker en betaalbaar. Met Ć©Ć©n vestiging in Eindhoven en delivery wil Vegan heroes verder groeien met franchise. FranchiseAdviseur heeft de formule verder uitgeschreven en ondersteunt nu middels fase II in de begeleiding van deze verdere groei.

Wat doet De FranchiseAdviseur bijĀ  Vegan Heroes?

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

We begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. Tevens begeleiden we het ontwikkelen van reclamemiddelen zoals folders en website. En we zitten franchisevergaderingen voor. We zijn sparringpartner van de directie. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden. Aanvullend zijn wij ook sparringpartner van deĀ  directie voor projecten.

Toegevoegde waarde van Vegan Heroes

  • Uitstekende inkoopcondities
  • Merknaam met loyale groep gasten
  • Centrale marketing ter bevordering van de zichtbaarheid en genereren van nieuwe gasten
  • Centrale administratie (optie)

Heb jij een gevoel voor ondernemen en zie je ook de kansen in Vegan Food?

Wij weten precies wat er nodig is om succesvol franchisenemer te worden bij Vegan Heroes. Ervaring in de horeca is een prĆ©, naast organisatie skills en de nodige ambitie.Ā Wil je meer weten? Vul dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Facts & Figures

Branche

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigen vermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.