Ga naar hoofdinhoud

Vegan Heroes

Franchise begeleiden bij Vegan Heroes

Vegan Heroes is een veganistisch restaurant met een locatie in Eindhoven. 100% plantaardig en steeds groeiend in populariteit, snel lekker en betaalbaar. Met één vestiging in Eindhoven en delivery wil Vegan heroes verder groeien met franchise. FranchiseAdviseur heeft de formule verder uitgeschreven en ondersteunt nu middels fase II in de begeleiding van deze verdere groei.

Wat doet De FranchiseAdviseur bij  Vegan Heroes?

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

We begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. Tevens begeleiden we het ontwikkelen van reclamemiddelen zoals folders en website. En we zitten franchisevergaderingen voor. We zijn sparringpartner van de directie. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden. Aanvullend zijn wij ook sparringpartner van de  directie voor projecten.

Franchisenemers worden:

Wilt u franchisenemer worden bij deze unieke formule? Neem contact met ons op of bel op 085 – 401 1699 of stuur een mail naar naomi@franchiseadviseur.nl.

Vegan Heroes Instore

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.