Skip to content
De Nationale Franchise Beurs | Deelname

De Nationale Franchise Beurs

Wij organiseren samen met De Nationale Franchise Gids op 6 en 7 oktober 2023 De Nationale Franchise Beurs.

De Nationale Franchise Gids

De FranchiseAdviseur heeft een jarenlange vertrouwde samenwerking met De Nationale Franchise Gids. Zij zijn een solide strategische partner waarmee wij samen De Nationale Franchise Beurs organiseren.

Ben je op zoek naar een franchiseformule, toeleverancier of ben je op zoek naar franchise advies? Op de beurs kan je direct in gesprek gaan met franchisegevers, franchisenemers, zelfstandige ondernemers en met onze franchiseadviseurs.

Gratis entreekaarten

Wij geven gratis entreekaarten weg, klik hier om jouw gratis entreekaart te ontvangen voor De Nationale Franchise Beurs. Weet je niet zeker of je erbij aanwezig kan zijn, vraag dan wel alvast jouw entreekaart aan. Het is een voorregistratie, er volgen geen consequenties wanneer je verhinderd bent. Je hoeft je ook niet af te melden bij verhindering.

Uiteraard willen wij de gratis entreekaarten regelen voor jou, jouw collega’s, medewerkers of andere relaties. Er geldt geen maximum gratis aantal entreekaarten. Stuur een e-mail met de namen en e-mailadressen naar naomi@franchiseadviseur.nl, Naomi zorgt ervoor dat je de gratis entreekaarten ontvangt.

FranchiseAdviseur Plein

De FranchiseAdviseur heeft een eigen FranchiseAdviseur Plein, bekijk hier de plattegrond.

Op het FranchiseAdviseur Plein staan de volgende bedrijven:

Status Pro | Franchise | De FranchiseAdviseur

Status Pro is de snelgroeiende intermediair op de arbeidsmarkt en is op zoek naar ondernemers. Zij worden gelukkig van ambitieuze professionals en tevreden opdrachtgevers. Mensen verbinden is wat zij doen. Je bent al even (zelfstandig) adviseur of denkt eraan om een volgende stap te maken. Je eigen klanten bedienen, de vrijheid van ondernemerschap en op jouw manier bedrijven en professionals echt goed adviseren. Het klinkt mooi, maar waar begin je? Als franchiser van Status Pro krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om je eigen zaak succesvol te laten draaien. Zo geniet je van de vrijheden als ondernemer op een stevige basis. Dit vanuit een hard franchisemodel bij een intermediair op de arbeidsmarkt met een grote klantenportefeuille en een bewezen succesformule.

Vegan Heroes | Franchise | De FranchiseAdviseur

Lekker, gemaakt met liefde en een tikkeltje rebels. Bij Vegan Heroes maken we eten waarvan jij gaat watertanden. In ons restaurant is iedereen welkom; of je nu een die-hard veganist bent, het voor het eerst probeert of iets daartussenin. Momenteel staan onze deuren niet alleen open voor onze gasten, maar ook voor enthousiaste ondernemers, die mee willen groeien met ons en de toenemende vraag naar vegan food. Wij begeleiden jou als ambitieuze franchisenemer met succesvol ondernemen: voor, tijdens en na de opening van jouw eigen Vegan Heroes vestiging. Verspreid jij binnenkort samen met ons de liefde voor vegan food?

Moss | Franchise | FranchiseAdviseur

MOSS. Last Mile Heroes is een mooie franchiseformule die zorgt voor duurzame pakketbezorging. Om verder uit te breiden en hun dienstverlening zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen, zoeken zij altijd de samenwerking op met bestaande partijen. Fietskoeriers met kuiten als kanonskogels staan te trappelen om alle pakketjes, post en medicijnen veilig, verantwoord en voordelig te vervoeren. Zes dagen per week. Op de fiets. Weer of geen weer. De fietskoeriers kennen elke straat, singel en steeg en weten zij alle bedrijven, winkels, klanten of verzendpunten blindelings te vinden. Bij wijze van spreken natuurlijk, want met alle pakketjes, post en medicijnen nemen we geen enkel risico! MOSS is op zoek naar serieuze ondernemende kandidaten die graag mee willen werken aan het uitbouwen van deze succesvolle formule.

Racesquare | Franchise | De FranchiseAdviseur

Het nog jonge bedrijf Racesquare heeft inmiddels meerdere vestigingen en wil de komende jaren fors uitbreiden. De bezoekers van Racesquare nemen plaats in een F1-simulator. Ze beleven vervolgens in één uur een heel raceweekend, inclusief vrije training, kwalificatie en de grand prix zelf. Ook aan rook- en lichteffecten is gedacht. Racesquare is actief op zoek naar serieuze kandidaten franchisepartners die willen bijdragen aan de nationale en internationale expansie van onze succesvolle formule. Ben jij de geschikte kandidaat die zij zoeken?
Tijdens De Nationale Franchise Beurs staan er 2 simulatoren van Racesquare waar je plaats in mag nemen.

Sfeerfoto Racesquare mobiele sims | De FranchiseAdviseur | De Nationale Franchise Beurs 2023

CRC | FranchiseAdviseur

Creative Result Communication staat ook bekend als CRC. CRC is een toonaangevend marketing- en communicatiebureau, gespecialiseerd in het vermarkten van franchise- en retailformules. Met meer dan 20 jaar ervaring en een brede klantenkring bieden zij resultaatgerichte oplossingen. De focus ligt op het laten groeien van jouw merk en het bereiken van concrete doelen. Met een team van 33 toegewijde CRCissians creëren zij op maat gemaakte marketingmix. De diensten omvatten o.a. merkstrategie, websites, (digital) advertising, online marketing, social mediamanagement, content creatie en evenementenbeheer. Als betrouwbare partner begrijpen zij zowel de kleine franchiser als de grote retailer en hebben zij de expertise om jouw merk te laten opvallen. CRC is geen bureau dat voor hun prijzenkast creëert, maar voor het behalen van jouw doelen. Resultaat, dat telt!

 

Censo | FranchiseAdviseur

Van plannen maken naar plannen toepassen, dat is Censo. Vanuit de bevlogenheid kijken zij altijd naar de beste manier om verduurzaming te realiseren binnen de ambities en mogelijkheden van hun klanten. Want zij geloven dat dit de beste manier is om verduurzaming te versnellen. Maar bij Censo begrijpen ze ook dat de wereld niet in één dag verandert. Ze zijn ervan bewust dat duurzame vooruitgang tijd en inzet vergt. Daarom nodigen zij je graag uit om met hen mee te gaan op reis, waarbij zij stap voor stap, sámen een positieve impact maken op de wereld om hun heen.

Comvay | FranchiseAdviseur

Eén geïntegreerde oplossing met een maximaal bereik. In deze uitdagende tijden is verbondenheid en betrokkenheid in alle lagen van de organisatie cruciaal. Daarom is een goede inrichting van informatie en communicatie in iedere franchiseorganisatie heel belangrijk. Om de samenwerking tussen de franchisegever, franchisenemers en hun medewerkers goed te laten verlopen en iedereen binnen de organisatie op de hoogte te houden van resultaten en ontwikkelingen. Met een intuïtief bedienbaar en praktisch toegankelijk platform zijn alle belangrijke documenten, zoals bijvoorbeeld het franchisehandboek, goed te vinden.

Wil je van tevoren een afspraak maken met één van de bedrijven op ons FranchiseAdviseur Plein, stuur een e-mail naar naomi@franchiseadviseur.nl en zij brengt jou in contact met het bedrijf.

Gratis DISC-analyseGratis DISC analyses | De Nationale Franchise Beurs 2023 | De FranchiseAdviseur

DISC staat voor Daadkrachtig, Interactief, Stabiel en Conformerend – vier persoonlijkheidsstijlen die inzicht geven in gedragskenmerken
en communicatievoorkeuren. Het begrijpen van deze stijlen helpt je om jouw eigen gedrag te begrijpen en om effectiever met anderen
om te gaan.

Wij geven 4 gratis DISC-analyses weg tijdens De Nationale Franchise Beurs.
Klik op de afbeelding rechts en lees meer over de DISC-analyse en schrijf je in om kans te maken!

 

Praktische informatie De Nationale Franchise Beurs 

De Nationale Franchise Beurs wordt gehouden op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober van 10:00 tot 16:00 uur bij Hotel Van der Valk Schiphol. Parkeren is gratis en bovendien ontvang je bij vertrek een exemplaar van De Nationale Franchise Gids t.w.v. € 35.

Locatie:
Van der Valk A4 Schiphol
A4 3
2132 MA Hoofddorp

Programma en sprekers

Klik hier om het programma van De Nationale Franchise Beurs te bekijken. Er komen verschillende sprekers die een seminar geven over verschillende onderwerpen.

Op zaterdag 7 oktober om 11:00 uur geeft franchiseadviseur Bart van der Schoot, eigenaar van De FranchiseAdviseur, een seminar met als onderwerp “Hoe zet ik zelf een franchiseformule op?”.

De finale van Franchisenemer van het Jaar 2023 vindt plaats op zaterdag 7 oktober om 12:30 uur. De finalisten zijn:

  • Robert van Kolthoorn, Bakker Bart
  • Gianmarco Tutone, Kwalitaria
  • Jan Maat, Pearle

Vele franchiseformules zijn aanwezig op De Nationale Franchise Beurs, bezoek de website om alle deelnemers te bekijken.

Wij hopen jou graag te ontmoeten op De Nationale Franchise Beurs.
Namens het Team van De FranchiseAviseur