Skip to content
Blauwe vaandel met ijsvogel op de punt

Zelfstandig ondernemen, maar met een gemeenschappelijk belang.

Daar begint het mee

Sta stevig in elke fase.

Als ondernemer kan franchisen bijzonder interessant zijn. Je kunt namelijk op de rijdende trein stappen van een formule die zich al bewezen heeft. Maar is het op de plaats van bestemming wel zo mooi als men zegt? En wat als je een paar perrons eerder uit wil stappen? Welke vragen je ook hebt: De FranchiseAdviseur zorgt voor duidelijkheid en zekerheid. Zo sta jij stevig in elke fase.

Voldoet jouw contract aan de wet franchise?

Neem contact met ons op!

Illustratie van een ijsvogel

Bij franchise
uittreden

Soms passen de spelregels van de formule je niet meer. Het kan zijn dat jouw belangen teveel verschillen met die van de franchisegever. Uittreden uit de franchiseformule kan dan onvermijdelijk zijn. Als dit het geval is: hoe ga je het beste uit elkaar? Wij begeleiden je graag in dit hele proces.

Heb je een
andere uitdaging?

Waar je ook behoefte aan hebt of wat er ook speelt: je kunt met ieder vraagstuk bij ons terecht voor een helder advies.

Bij franchise
toetreden

Toetreden tot een franchiseformule is een weloverwogen stap waar veel bij komt kijken. Je gaat vaak een franchisecontract aan van 5 jaar, dus moet alles goed geregeld zijn. Al vanaf het begin. Wij helpen je hierbij.

Franchisevereniging

Een franchisevereniging is van grote toegevoegde waarde voor franchisenemers. We helpen je bij het opstellen van officiƫle documenten, maar we adviseren ook bij het samenstellen van het bestuur en het bepalen van de overlegstructuur. Daarnaast kunnen we ook de rol van externe voorzitter op ons nemen.

Disc model FranchiseAdviseur

Ontdek de juiste uitgangspunten voor jouw succes.

Sommige ondernemers multifranchisen met meerdere vestigingen. Anderen zien vooral kansen in een bepaalde formule. En weer andere ondernemers geloven puur in franchisen. Wat past bij jou? Ben je eigenlijk wel geschikt voor deze rol? En wat heb je nodig om met vertrouwen te starten? Om deze vragen te beantwoorden, voeren we een DISC-gedragsanalyse uit. Zo ontdekken we de juiste uitgangspunten voor jouw succes.

Neem contact op
of bel direct: 085 401 1699

"De FranchiseAdviseur begrijpt dat je met een goede relatie tussen franchisegever en franchisenemer veel meer kunt verdienen dan in een slechte relatie. Ik wil alle ondernemers die een franchiseovereenkomst overwegen adviseren bij De FranchiseAdviseur advies in te winnen."

Jurgen Aarts, Cygnus

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.