Ga naar hoofdinhoud

Franchise starten? Met onze kennis en ervaring leren we je franchisen.

Daar begint het mee

We begeleiden je van begin tot eind wanneer je een franchise wilt starten. Het onderste uit de kan halen om jouw franchise-ideeën succesvol in de markt te zetten: dat is ons ultieme doel en de grootste drijfveer. Wij geven je graag franchise advies. Met onze ruim 25 jaar ervaring bij diverse ondernemingen, zoals bijvoorbeeld bij F1 Racesquare, begeleidt De FranchiseAdviseur je professioneel en zorgvuldig gedurende het proces van formule-ontwikkeling. Uiteraard wordt niet enkel bij de start van jouw franchisereis het advies ingezet. Ook tijdens de groeifase en bij alle obstakels die je op jouw route tegenkomt, zijn wij jouw rechterhand en jouw rots in de branding.

Neem contact op
of bel direct: 085 401 1699
Het virtuele race circuit van Racesquare
Illustratie van een doolhof en uitgebeeld hoe je deze moet volgen, bovenop zit een ijsvogel

Alle spelregels goed vastgelegd.

Wil je als ondernemer met franchise starten? Dan kun je sneller groeien met minder risico’s. Investeringen liggen grotendeels bij franchisenemers. Daarbij is het voor beide partijen wel belangrijk dat je de spelregels goed vastlegt. Dat doen we in een franchisehandboek én in een juridische franchiseovereenkomst.

De spelregels zorgen voor structuur en houvast, maar kunnen gedurende de samenwerking worden aangepast. Daarom leggen we deze spelregels vast in het franchisehandboek.

Ontdek De Franchise Adviseur

Gefocust, wendbaar, sensitief en vol vertrouwen: dat typeert De FranchiseAdviseur.

Focus

Franchise is een geliefd en krachtig principe. Een formule van geven en nemen, van aanhaken en toch kiezen voor zelfstandigheid. Het is een blijvend en sterk groeiend model. Maar een goede franchiseorganisatie is complexer dan het principe, want alles draait om gemeenschappelijk belang en focus.

Een groep mensen luisteren aandachtig naar een spreker terwijl ze op stoel zitten

Wendbaar

Een stevig fundament vraagt om objectieve expertise. De gezamenlijke stip op de horizon vraagt om constructieve begeleiding. En een onvoorspelbare wereld vraagt om het vermogen om slim te schakelen en wendbaarheid. En nieuwe trends? Die vragen om een briljant plan B.

Mannen en vrouwen bespreken zaken en zitten aan tafel met boeken, rekenmachine en tablet

Sensitief

We bepalen niet waar je als organisatie naartoe moet. We helpen juist bij het ontdekken van het hogere doel. Onze rol is aanmoedigen en begeleiden, waarbij we samen winst behalen door ambities te realiseren.

Hoe we iemand kunnen activeren, voelen we feilloos aan. En zakelijke kansen creëren we altijd vanuit menselijk oogpunt.

Een groep mensen luisteren aandachtig naar een spreker terwijl ze op stoel zitten

Vertrouwen

Met commitment en een vooruitziende blik willen we blijvend waardevol zijn. Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk. Kennis is wat we doorgeven, vertrouwen is wat we achterlaten. Daar begint het mee.

Mannen en vrouwen bespreken zaken en zitten aan tafel met boeken, rekenmachine en tablet

De Franchiseadviseur werkt volgens een helder stappenplan.

Zo werkt het.

1

Analyseren

We kijken samen welke documenten er aanwezig zijn en welke strategische keuzes gemaakt zouden moeten worden.

2

Strategie bepalen

Als de strategische keuze een franchise wordt, bouwen we samen het fundament voor het groeimodel.

3

Borgen

We leggen de spelregels vast in documenten, zoals het franchisehandboek, en stellen waterdichte franchisecontracten op. Ook richten we de juiste overlegstructuur in.

4

Uitrollen

Bij de verdere introductie in de markt denken we mee over marketing en begeleiden we je bij de werving en selectie van franchisenemers.

5

Continueren

Achteroverleunen is geen optie. We blijven in nauw contact met de operationele uitrol en we beantwoorden alle vragen die hierbij ontstaan.

De hoogste tijd om samen, nieuwe ambities te ontdekken.

Deze franchisegevers gingen je voor.

Wij kunnen De FranchiseAdviseur aanraden, zelfs bij een bewezen en doorontwikkelde franchiseformule, om de puntjes op de ‘i’ te zetten en de onderlinge samenwerking naar een professioneler niveau te brengen. Het team van de FranchiseAdviseur denkt mee en kijkt vooruit om er samen wat van te maken. Ze zijn een echte partner.”

Curves

De FranchiseAdviseur heeft ons modellen aangeleverd voor de franchiseovereenkomst en het franchisehandboek. Daarnaast hebben zij met kritische opmerkingen en een open gedachte op onze werkwijze de beschrijving van de HKB Franchiseformule verder aangescherpt en veel zaken inzichtelijk gemaakt.

HKB

Wij ervaren de samenwerking met Bart en zijn team tot nu toe als zeer prettig. De begeleiding is prettig en stap voor stap worden we meegenomen in het proces en het franchisemodel. De communicatie is ook prettig en is er op gericht om jou als (toekomstig) franchisegever goed in het zadel te helpen. Geen vraag is te gek en daarnaast nemen Bart en zijn team veel werk uit handen. Wij kunnen De Franchiseadviseur dan ook van harte aanbevelen.

Stephan Dijkstra
Het Arbeidsdeskundig Collectief

Franchise lijkt heel simpel maar is een complex concept waar ook veel wet- en regelgeving bij komt kijken. Omdat wij al vrij snel van mening waren dit niet zelfstandig te kunnen, kwamen wij in contact met de Franchiseadviseur. Onze verwachting om in het gehele proces van A tot en met begeleidt te worden is daarin volledig waargemaakt.

Philip Voogt
Maatje voor de Zorg

De begeleiding vanuit De FranchiseAdviseur was buitengewoon goed. Er ligt nu een heel mooi en goed franchisehandboek, wat zonder hulp van De FranchiseAdviseur niet was gelukt.

Gwenny Hoebe
FreshPc Nederland BV

De hoogste tijd om samen nieuwe ambities te ontdekken.

Illustratie van een ijsvogel

Daag ons uit!

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.