Ga naar hoofdinhoud
Blauwe vaandel met ijsvogel op de punt

Jouw franchiseformule naar een hoger niveau tillen.

Daar begint het mee

Een sterke franchiseformule in elke levensfase.

Of je nou een startende franchisegever bent, klaar bent om te groeien of juist al gegroeid bent: De Franchise Adviseur zorgt voor een sterke formule in elke levensfase. Met een kwart eeuw aan ervaring herkennen we kansen en bedreigingen feilloos. En het speelveld? Dat kent voor ons geen geheimen. Je formule passen we er steeds op aan, zodat jij aan franchisenemers toegevoegde waarde en perspectief blijft bieden.

Franchise
starten

Versneld groeien met franchise? Dat kan, maar niet zonder een stevig fundament. Wij zorgen voor de juiste basis én we leren je hoe je moet franchisen.

Franchise
verder professionaliseren

Telt je formule meerdere franchisenemers? Met de juiste structuur houd je snelheid in de besluitvorming. Wij helpen je met het inrichten, oprichten van verenigingen en vastleggen van afspraken.

Franchise
doorontwikkelen

Doorontwikkelen is altijd nodig. Zéker als je de formule wilt uitbouwen, want dan groeit ook het belang van de toegevoegde waarde. Ook zullen structuren veranderen.

Heb je een
andere uitdaging?

Wat er ook speelt, we gaan elke uitdaging samen aan.

Man met de schaduw van een held met cape en ijsvogel

Franchisen met een realistische aanpak.

Franchisen is als schaken: je moet steeds twee, drie of zelfs meer stappen vooruitdenken. Goed formulemanagement, met toekomstgerichte businessplannen en up-to-date documenten, geeft franchisenemers het vertrouwen om je te  kunnen volgen. Terwijl jij de touwtjes stevig in handen houdt. Doe je dat niet? Dan kunnen franchisenemers de regie van je overnemen. Logisch toch? Het zijn tenslotte ondernemers…

De hoogste tijd om samen, nieuwe ambities te ontdekken.

Deze franchisegevers gingen je voor.

De FranchiseAdviseur heeft ons modellen aangeleverd voor de franchiseovereenkomst en het franchisehandboek. Daarnaast hebben zij met kritische opmerkingen en een open gedachte op onze werkwijze de beschrijving van de HKB Franchiseformule verder aangescherpt en veel zaken inzichtelijk gemaakt.

HKB

Franchise lijkt heel simpel maar is een complex concept waar ook veel wet- en regelgeving bij komt kijken. Omdat wij al vrij snel van mening waren dit niet zelfstandig te kunnen, kwamen wij in contact met de Franchiseadviseur. Onze verwachting om in het gehele proces van A tot en met begeleidt te worden is daarin volledig waargemaakt.

Philip Voogt
Maatje voor de Zorg

De begeleiding vanuit De FranchiseAdviseur was buitengewoon goed. Er ligt nu een heel mooi en goed franchisehandboek, wat zonder hulp van De FranchiseAdviseur niet was gelukt.

Gwenny Hoebe
FreshPc Nederland BV

Wij kunnen De FranchiseAdviseur aanraden, zelfs bij een bewezen en doorontwikkelde franchiseformule, om de puntjes op de ‘i’ te zetten en de onderlinge samenwerking naar een professioneler niveau te brengen.

Curves

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.