Skip to content
Blauwe vaandel met ijsvogel op de punt

Franchisegevers

Wil je graag een franchise starten of jouw franchise verder ontwikkelen en professionaliseren? Bij De Franchise Adviseur begeleiden we je bij elke stap van het proces. We creëren een sterke franchiseformule en ontwikkelen deze steeds verder, zodat die altijd aansluit op de fase waarin je franchise zich bevindt. Ontdek wat De Franchise Adviseur je kan bieden!

Wat is een franchise?

Een franchise is een samenwerking tussen een franchisegever en een franchisenemer. Als franchisegever ben jij de eigenaar van een naam en een ondernemingsconcept. Je richt je op de doorontwikkeling van de formule en biedt ondersteuning aan franchisenemers.

Waarom een franchisegever worden?

Een franchise biedt jou als franchisegever diverse voordelen, namelijk:

  • Je hebt minder kapitaal nodig voor bedrijfsuitbreiding, omdat andere ondernemers in jouw concept investeren.
  • Je kunt eenvoudig vestigingen exploiteren in verschillende regio’s.
  • Het werven van personeel is niet langer jouw zorg; dit valt onder de verantwoordelijkheid van de franchisenemers.
  • Jouw eigen vestigingen profiteren van de schaalvoordelen van het bredere franchisenetwerk.

Franchisegever verplichtingen

Als franchisegever rust er een zorgplicht op jou richting jouw franchisenemers. Dit betekent dat je niet alleen verantwoordelijk bent voor bijstand, maar ook voor commerciële en technische ondersteuning. Je staat klaar om hen te begeleiden op hun pad naar succes binnen de franchiseformule. Daarnaast ben je een stabiele bron van kennis en advies, waardoor franchisenemers kunnen vertrouwen op jouw expertise en toewijding voor hun groei en ontwikkeling.

Franchisen met De Franchise Adviseur

Bij De Franchise Adviseur bieden we uitgebreide ondersteuning op diverse gebieden. Of je nu je franchise wilt starten, doorontwikkelen of verder professionaliseren, we staan voor je klaar met onze expertise en ervaring. Samen tillen we jouw franchiseformule naar een hoger niveau.

Franchise
starten

We zorgen voor een solide basis bij het starten van je franchiseformule. Met onze begeleiding garanderen we een sterk fundament voor de uitbreiding van je bedrijf.

Franchise
professionaliseren

Heb je al meerdere franchiseondernemingen? Dan wil je natuurlijk verder professionaliseren, zodat besluitvorming eenvoudig en snel blijft gaan. De Franchise Adviseur begeleidt je op het gebied van professionalisering van je franchise.

Franchise
doorontwikkelen

Laat jouw franchise verder groeien met de juiste ontwikkelingen. Wij bieden de nodige ondersteuning, zodat jij je franchise kunt uitbreiden en blijvende meerwaarde kunt bieden aan franchisenemers.

Waarom kiezen voor De Franchise Adviseur?

Met ruim 25 jaar expertise in het vakgebied, begeleidt De Franchise Adviseur je gedurende alle stappen van de ontwikkeling en groei van een franchiseconcept. Onze ervaring strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder retail, voeding, non-food, zorg en dienstverlening. In een compact seminar van slechts 30 minuten delen we graag onze kennis over het opstarten van jouw eigen franchiseformule.

Onze aanpak

Bij De Franchise Adviseur hanteren we een krachtige aanpak in vijf stappen. Op basis van een grondige analyse ontwikkelen we een heldere strategie voor je franchise. We waarborgen de groei van je formule door deskundig advies te bieden. We stellen een gedetailleerd franchisehandboek op en zorgen ervoor dat de franchisecontracten volledig voldoen aan de wetgeving. Vervolgens helpen we je met effectieve marketingstrategieën om de markt te betreden. Onze betrokkenheid stopt daar niet; we blijven nauw verbonden en staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw succes is onze hoogste prioriteit.

Neem contact op met ons op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 085 401 1699 of stuur een e-mail naar info@franchiseadviseur.nl. Met commitment en een vooruitziende blik helpen we je aan een vooruitstrevende franchiseformule!

Illustratie van een ijsvogel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat speelt in de franchisewereld, van veranderende wetten tot inspirerende verhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.