Skip to content
Blauwe vaandel met ijsvogel op de punt

Jouw franchiseformule naar een hoger niveau tillen.

Daar begint het mee

Een sterke franchiseformule in elke levensfase.

Of je nou een startende franchisegever bent, klaar bent om te groeien of juist al gegroeid bent: De Franchise Adviseur zorgt voor een sterke formule in elke levensfase. Met een kwart eeuw aan ervaring herkennen we kansen en bedreigingen feilloos. En het speelveld? Dat kent voor ons geen geheimen. Je formule passen we er steeds op aan, zodat jij aan franchisenemers toegevoegde waarde en perspectief blijft bieden.

Franchise
starten

Versneld groeien met franchise? Dat kan, maar niet zonder een stevig fundament. Wij zorgen voor de juiste basis én we leren je hoe je moet franchisen.

Franchise
verder professionaliseren

Telt je formule meerdere franchisenemers? Met de juiste structuur houd je snelheid in de besluitvorming. Wij helpen je met het inrichten, oprichten van verenigingen en vastleggen van afspraken.

Franchise
doorontwikkelen

Doorontwikkelen is altijd nodig. Zéker als je de formule wilt uitbouwen, want dan groeit ook het belang van de toegevoegde waarde. Ook zullen structuren veranderen.

Heb je een
andere uitdaging?

Wat er ook speelt, we gaan elke uitdaging samen aan.

Man met de schaduw van een held met cape en ijsvogel

Franchisen met een realistische aanpak.

Franchisen is als schaken: je moet steeds twee, drie of zelfs meer stappen vooruitdenken. Goed formulemanagement, met toekomstgerichte businessplannen en up-to-date documenten, geeft franchisenemers het vertrouwen om je te  kunnen volgen. Terwijl jij de touwtjes stevig in handen houdt. Doe je dat niet? Dan kunnen franchisenemers de regie van je overnemen. Logisch toch? Het zijn tenslotte ondernemers…

De hoogste tijd om samen, nieuwe ambities te ontdekken.

Deze franchisegevers gingen je voor.

Logo Pearle

Al 7 jaar is Bart de voorzitter van het bestuur van de franchisevereniging. Hij staat zijn vak en komt op voor onze belangen zonder de belangen van de formule uit het oog te verliezen. We vertrouwen op zijn kennis en ervaring en vinden in De Franchiseadviseur een belangrijke partner om onze professionalisering als gesprekspartner aan tafel bij franchisegever vorm te geven. Bestuur Pearl Franchisevereniging

Lees meer
Pearle
Logo Vier Seizoenen Buiten

Bart heeft ons bijgestaan met het bouwen van onze formule en met de aansluiting van onze eerste franchisenemer. Nu willen we meer, klaar om de markt van hoveniers te bereiken en ons concept verder uit te rollen. De adviesrol van De Franchiseadviseur past ons goed om deze doelen te bereiken. Marco en Maurice (eigenaren)

Vier Seizoenen Buiten
Logo Racesquare F1

Vanwege de vele aanvragen hebben wij in samenwerking met De Franchiseadviseur de mogelijkheden onderzocht voor verdere groei met franchise. We zitten nu midden in dit leerzame proces en zien veel mogelijkheden voor verdere groei voor ons. De begeleiding bij gesprekken en de franchisekennis helpt ons bij het nemen van de juiste beslissingen. Arno Grooteman (algemeen directeur)

Racesquare
Logo GewoonGers

Vanwege de grote successen van ons bedrijf hebben we gemeend de processen beter vast te leggen. Hieruit is een eerste nieuwe locatie ontstaan in de Amsterdam Arena naast de bestaande locatie in Rotterdam. Franchise behoort tot de opties en deze zijn we verder aan het onderzoeken samen met de Franchiseadviseur. Robin van Houwelingen (Technisch Directeur)

GewoonGers
Logo Bodytec Studio

Bart heeft ons franchisemodel goed vastgelegd en hiermee de basis gelegd voor verdere groei van ons bedrijf. We hebben nu 6 vestigingen en gaan onze EMS technieken verder beschikbaar stellen aan nieuwe franchisenemers. Pascale de Goeij (eigenaresse)

Bodytec Studio

Wij kunnen De FranchiseAdviseur aanraden, zelfs bij een bewezen en doorontwikkelde franchiseformule, om de puntjes op de ‘i’ te zetten en de onderlinge samenwerking naar een professioneler niveau te brengen. Het team van de FranchiseAdviseur denkt mee en kijkt vooruit om er samen wat van te maken. Ze zijn een echte partner.”

Curves
Logo ASK 2023 III

We zitten midden in het ontwikkelproces van de franchise voor onze organisatie. De begeleiding en kennis die Franchiseadviseur hiervoor inzet helpt ons enorm onze groeistrategie beter vorm te geven. Javier Saez Perez (algemeen directeur)

AS Kwadraat

Wij ervaren de samenwerking met Bart en zijn team tot nu toe als zeer prettig. De begeleiding is prettig en stap voor stap worden we meegenomen in het proces en het franchisemodel. De communicatie is ook prettig en is er op gericht om jou als (toekomstig) franchisegever goed in het zadel te helpen. Geen vraag is te gek en daarnaast nemen Bart en zijn team veel werk uit handen. Wij kunnen De Franchiseadviseur dan ook van harte aanbevelen.

Stephan Dijkstra
Het Arbeidsdeskundig Collectief

Franchise lijkt heel simpel maar is een complex concept waar ook veel wet- en regelgeving bij komt kijken. Omdat wij al vrij snel van mening waren dit niet zelfstandig te kunnen, kwamen wij in contact met de Franchiseadviseur. Onze verwachting om in het gehele proces van A tot en met begeleidt te worden is daarin volledig waargemaakt.

Philip Voogt
Maatje voor de Zorg

De begeleiding vanuit De FranchiseAdviseur was buitengewoon goed. Er ligt nu een heel mooi en goed franchisehandboek, wat zonder hulp van De FranchiseAdviseur niet was gelukt.

Gwenny Hoebe
FreshPc Nederland BV

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.