Skip to content

AS Kwadraat

AS Kwadraat

Field marketing is de passie van AS Kwadraat. Door de jarenlange ervaring kennen zij de obstakels en weten ze waar de kansen liggen.

De field experts van AS Kwadraat hebben een zesde zintuig voor verkoop. Kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand. Door het geven van uitgebreide trainingen en coaching on- the- job zorgen zij ervoor dat al hun medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Zo worden zij uitgedaagd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het resultaat haal je samen.

De FranchiseAdviseur begeleidt AS Kwadraat als franchisegever bij de franchiseontwikkeling. De realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals franchisecontracten, franchisehandboek en de strategische onderbouwing. Wij voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met de franchisenemers. De FranchiseAdviseur is sparringpartner van de directie van AS Kwadraat. Franchiseontwikkeling is een mooi en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formuleontwikkeling wordt meegenomen. Ook voeren wij DISC analyses uit bij medewerkers, franchisenemers en kandidaat franchisenemers.

Wat is fieldmarketing

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2014

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

4 eigen locaties

Entreegeld

€5.000

Franchise fee

5%

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

€250 per maand

Delen op social media

Word franchisenemer

Als FranchiseAdviseur delen we graag de unieke kans om een franchisenemer te worden bij AS Kwadraat. Onze samenwerking met AS Kwadraat biedt een gestructureerde en ondersteunende omgeving voor jouw ondernemersreis.

Bij de FranchiseAdviseur heb je toegang tot ons uitgebreide netwerk en expertise op het gebied van franchising. We hebben met succes diverse franchiseformules opgezet in Nederland en staan klaar om jou te begeleiden.

De eerste stap is het opbouwen van een sterk team. AS Kwadraat biedt ondersteuning bij het aantrekken van talent, essentieel voor het succes van jouw vestiging. Ze mobiliseren al hun middelen om ervoor te zorgen dat jouw vestiging groeit en gedijt.

Na het aantrekken van personeel is professionele training van het grootste belang. Sommige teamleden zullen uitblinken en doorgroeien naar leiders die de dagelijkse operaties sturen, waardoor jij je kunt richten op strategische groei.

Met de groei van jouw vestiging krijg je de kans om diverse projecten op te zetten. AS Kwadraat biedt verschillende projectmogelijkheden en helpt jou de juiste opdrachten te selecteren die passen bij jou en jouw team. Samen realiseren ze het volledige potentieel.

Binnen AS Kwadraat ben je nooit alleen. Je kunt rekenen op de ondersteuning van mede-ondernemers die zich in vergelijkbare groeifases bevinden. Samenwerken, ervaringen delen en ideeën uitwisselen zijn de sleutel tot succes.

Download franchisebrochure AS Kwadraat

Wil je meer informatie over de franchisekansen bij AS Kwadraat? Dan is onze franchisebrochure precies wat je zoekt! Ontdek alle essentiële details over het opstarten van jouw eigen AS Kwadraat vestiging.

In deze brochure vind je uitgebreide informatie over de ondersteuning die zij bieden aan nieuwe franchisenemers, de doordachte marketingstrategieën en de voorwaarden van het franchiseaanbod.

Het is geheel vrijblijvend! Download nu de franchisebrochure en leer hoe ook jij kunt profiteren van het succes van deze formule. Vul eenvoudig je gegevens in en ontvang de brochure direct in je inbox.

Naam(Vereist)
Franchisebrochure AS Kwadraat

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.