Ga naar hoofdinhoud

AS Kwadraat

AS Kwadraat

Field marketing is onze passie. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de obstakels en weten we waar de kansen liggen.

Field marketing is de passie van AS Kwadraat. Door hun jarenlange ervaring kennen zij de obstakels en weten waar de kansen liggen. De field experts van AS Kwadraat hebben een zesde zintuig voor verkoop. Kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand. Door het geven van uitgebreide trainingen en coaching on- the- job zorgen zij ervoor dat al hun medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Zo worden zij uitgedaagd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het resultaat haal je samen.

De FranchiseAdviseur begeleidt AS Kwadraat als franchisegever bij de franchiseontwikkeling. De realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals franchisecontracten, franchisehandboek en de strategische onderbouwing. Wij voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met de franchisenemers. De FranchiseAdviseur is sparringpartner van de directie van AS Kwadraat. Franchiseontwikkeling is een mooi en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formuleontwikkeling wordt meegenomen. Ook voeren wij DISC analyses uit bij medewerkers, franchisenemers en kandidaat franchisenemers.

AS Kwadraat staat aan het begin van franchiseontwikkeling. Vraag naar de mogelijkheden om een franchise te starten van AS Kwadraat, stuur een email naar naomi@franchiseadviseur.nl of bel 085-401 1699.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.