Ga naar hoofdinhoud

AS Kwadraat

AS Kwadraat

Field marketing is onze passie. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de obstakels en weten we waar de kansen liggen.

Field marketing is de passie van AS Kwadraat. Door hun jarenlange ervaring kennen zij de obstakels en weten waar de kansen liggen. De field experts van AS Kwadraat hebben een zesde zintuig voor verkoop. Kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand. Door het geven van uitgebreide trainingen en coaching on- the- job zorgen zij ervoor dat al hun medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Zo worden zij uitgedaagd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het resultaat haal je samen.

De FranchiseAdviseur begeleidt AS Kwadraat als franchisegever bij de franchiseontwikkeling. De realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals franchisecontracten, franchisehandboek en de strategische onderbouwing. Wij voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met de franchisenemers. De FranchiseAdviseur is sparringpartner van de directie van AS Kwadraat. Franchiseontwikkeling is een mooi en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formuleontwikkeling wordt meegenomen. Ook voeren wij DISC analyses uit bij medewerkers, franchisenemers en kandidaat franchisenemers.

Wat is fieldmarketing

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigenvermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Word franchisenemer

Als FranchiseAdviseur delen we graag de unieke kans om een franchisenemer te worden bij AS Kwadraat. Onze samenwerking met AS Kwadraat biedt een gestructureerde en ondersteunende omgeving voor jouw ondernemersreis.

Bij de FranchiseAdviseur heb je toegang tot ons uitgebreide netwerk en expertise op het gebied van franchising. We hebben met succes diverse franchiseformules opgezet in Nederland en staan klaar om jou te begeleiden.

De eerste stap is het opbouwen van een sterk team. AS Kwadraat biedt ondersteuning bij het aantrekken van talent, essentieel voor het succes van jouw vestiging. Ze mobiliseren al hun middelen om ervoor te zorgen dat jouw vestiging groeit en gedijt.

Na het aantrekken van personeel is professionele training van het grootste belang. Sommige teamleden zullen uitblinken en doorgroeien naar leiders die de dagelijkse operaties sturen, waardoor jij je kunt richten op strategische groei.

Met de groei van jouw vestiging krijg je de kans om diverse projecten op te zetten. AS Kwadraat biedt verschillende projectmogelijkheden en helpt jou de juiste opdrachten te selecteren die passen bij jou en jouw team. Samen realiseren ze het volledige potentieel.

Binnen AS Kwadraat ben je nooit alleen. Je kunt rekenen op de ondersteuning van mede-ondernemers die zich in vergelijkbare groeifases bevinden. Samenwerken, ervaringen delen en ideeën uitwisselen zijn de sleutel tot succes.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten naar een bloeiende onderneming? Aarzel niet langer en laat deze geweldige kans niet aan je voorbijgaan. Neem contact met ons op via ons handige contactformulier om meer te weten te komen over hoe je een franchisenemer kunt worden bij AS Kwadraat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen jouw ondernemersdromen waar te maken. Samen kunnen we groeien en succesvol zijn. Wacht niet, jouw ondernemersavontuur begint hier!

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.