Skip to content

Badkamerwinkel aan Huis

Wat doet Badkamerwinkel aan Huis?

De naam zegt het al, Badkamerwinkel aan Huis beschikt over een mobiele showroom waar jij jouw droombadkamer kan uitkiezen. In het professionele advies en ontwerp van Badkamerwinkel aan Huis houden zij rekening met criteria en bouwtechnische aspecten.

Mobiele showroom

Badkamerwinkel aan Huis begrijpt dat het kiezen van een nieuwe badkamer of toilet een belangrijke beslissing is. Daarom bieden zij de unieke service om de showroom naar je toe te rijden, zodat je in alle comfort en gemak de mogelijkheden kunt ontdekken. In de mobiele showroom krijg je een goede indruk van de mogelijkheden van sanitair, kranen en accessoires. Er is een ruime keuze aan tegels die passen bij jouw stijl en voorkeur. Je krijgt van de producten bovendien een goede indruk omdat je ze niet alleen kunt zien, maar ook kunt aanraken. De tegels kunnen mee naar binnen, zodat je direct ziet wat het effect van de tegels is in jouw badkamer of toilet.

Vervolgens meten ze de ruimte in en werken ze het plan inclusief 3D ontwerptekening uit. Badkamerwinkel aan Huis denkt met je mee met het selecteren van het sanitair, kranen, tegels en de juiste indeling. Ze hebben tips voor extra comfort en gemak, kortom ze zetten hun kennis en ervaring in om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.

De 3D tekening brengt het ontwerp tot leven en geeft een goede indruk van jouw droombadkamer. Tevreden over het ontwerp? Dan is het een kleine stap om een complete en realistische offerte te overhandigen; uiteraard gebaseerd op de juiste maten en inclusief alle benodigde werkzaamheden.

Word franchisenemer bij Badkamerwinkel aan Huis

Wil jij ook franchisenemer worden bij Badkamerwinkel aan Huis, dan gaan wij graag met jou in gesprek. Neem contact op via 085 401 1699 of via naomi@franchiseadviseur.nl. Wij brengen jou graag in contact met deze mooie franchiseformule!

Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - FranchiseShowroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - FranchiseShowroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - FranchiseShowroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise

Facts & Figures

Branche

Retail

Startjaar

2020

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

1

Entreegeld

Op aanvraag

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Download Franchisebrochure Badkamerwinkel aan Huis

Wil je meer informatie over de franchisekansen bij Badkamerwinkel aan Huis? Dan is onze franchisebrochure precies wat je zoekt! Ontdek alle essentiële details over het opstarten van jouw eigen Badkamerwinkel aan Huis.

In deze brochure vind je uitgebreide informatie over de ondersteuning die zij bieden aan nieuwe franchisenemers, de doordachte marketingstrategieën en de voorwaarden van het franchiseaanbod.

Het is geheel vrijblijvend! Download nu de franchisebrochure en leer hoe ook jij kunt profiteren van het succes van deze formule. Vul eenvoudig je gegevens in en ontvang de brochure direct in je inbox.

franchisebrochure Badkamerwinkel aan Huis
Naam(Vereist)

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.