Skip to content

Badkamerwinkel Aan Huis

Wat doet Badkamerwinkel Aan Huis?

De naam zegt het al, Badkamerwinkel Aan Huis beschikt over een mobiele showroom waar jij jouw droombadkamer kan uitkiezen. In het professionele advies en ontwerp van Badkamerwinkel Aan Huis houden zij rekening met criteria en bouwtechnische aspecten.

Mobiele showroom

Badkamerwinkel Aan Huis begrijpt dat het kiezen van een nieuwe badkamer of toilet een belangrijke beslissing is. Daarom bieden zij de unieke service om de showroom naar je toe te rijden, zodat je in alle comfort en gemak de mogelijkheden kunt ontdekken. In de mobiele showroom krijg je een goede indruk van de mogelijkheden van sanitair, kranen en accessoires. Er is een ruime keuze aan tegels die passen bij jouw stijl en voorkeur. Je krijgt van de producten bovendien een goede indruk omdat je ze niet alleen kunt zien, maar ook kunt aanraken. De tegels kunnen mee naar binnen, zodat je direct ziet wat het effect van de tegels is in jouw badkamer of toilet.

Vervolgens meten ze de ruimte in en werken ze het plan inclusief 3D ontwerptekening uit. Badkamerwinkel Aan Huis denkt met je mee met het selecteren van het sanitair, kranen, tegels en de juiste indeling. Ze hebben tips voor extra comfort en gemak, kortom ze zetten hun kennis en ervaring in om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.

De 3D tekening brengt het ontwerp tot leven en geeft een goede indruk van jouw droombadkamer. Tevreden over het ontwerp? Dan is het een kleine stap om een complete en realistische offerte te overhandigen; uiteraard gebaseerd op de juiste maten en inclusief alle benodigde werkzaamheden.

Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise
Showroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - FranchiseShowroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - FranchiseShowroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - FranchiseShowroom Aan Huis - De FranchiseAdviseur - Franchise

Word franchisenemer bij Badkamerwinkel Aan Huis

Word franchisenemer bij Badkamerwinkel Aan Huis en bouw samen aan een succesvolle toekomst.

Laat je gegevens achter via ons contactformulier of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 401 1699 of naomi@franchiseadviseur.nl.

Facts & Figures

Branche

Retail

Startjaar

2020

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

1

Entreegeld

Op aanvraag

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.