Ga naar hoofdinhoud

Eazie

De beste fastservice franchiseformule

Eazie is sinds 2004 de healthy food restaurantketen in Nederland en heeft momenteel 27 vestigingen. Vanuit de Aziatische roots gelooft Eazie dat gezond, lekker en betaalbaar eten, de mens gelukkig maakt.

Sinds 2004 is Eazie hét healthy fastfood franchiseformule concept waar gasten hun dagelijkse vitamines kunnen halen. Vanuit de Aziatische roots geloven zij dat gezond, lekker en betaalbaar eten de mens gelukkig maakt. In een urban-Asian omgeving bieden zij hun gasten à la minute klaargemaakte wok meals met unieke Aziatische smaken, poké bowls, noodle soups, salades, wraps en heerlijke smoothies. Eazie is een gezellige ontmoetingsplek voor mensen uit alle culturen en daar zijn zij heel erg trots op!

Eazie is the place to be voor een gezonde en snelle lunch, een heerlijke avondmaaltijd of een gezond tussendoortje tegen een betaalbare prijs.

Franchisenemer worden?

Ben je enthousiast over de franchiseformule Eazie en heb je echte ondernemersmentaliteit? Neem contact met ons op of bel op 085 – 401 1699 of stuur een e-mail naar naomi@franchiseadviseur.nl.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.