Skip to content

FlexFirst

Franchise Personeelsbemiddeling FlexFirst

FlexFirst is een ambitieuze franchiseorganisatie op het gebied van personeelsbemiddeling. Om dit te bereiken werkt FlexFirst samen met zelfstandig ondernemers die jarenlang ervaring hebben opgedaan bij grote landelijke spelers in de uitzendbranche of die over een expertise beschikken van een specifieke discipline. Zij geloven namelijk dat een samenwerking met zelfstandig ondernemers veel waarde toevoegt. Echte ondernemers willen namelijk maar één ding: succesvol zijn.  Zij zijn bereid net dat extra stapje te zetten dat nodig is om hun doelen te behalen. Ben je op zoek naar een professionele partij waar je jouw ambities kunt realiseren? Dan ben je bij FlexFirst aan het juiste adres!

De franchisevoordelen op een rij

Keuze tussen regio of sector: Wil je alle vacatures oppakken die je tegenkomt of focus je liever op een specifieke sector? Bij FlexFirst is de keuze aan jou. Je kan namelijk kiezen tussen starten als Generalist of als Specialist in bijvoorbeeld Bouw, Techniek, Automotive of Finance.

Volledig ontzorgende Back Office: De Back Office ontzorgt jou door veel administratieve zaken uit handen te nemen. Denk hierbij aan zaken, zoals de voorfinanciering, uitbetaling van de lonen en reserveringen, salarisadministratie, toetsing van opdrachtgevers op kredietwaardigheid, maar ook debiteurenbeheer en het afdragen van belastingen en sociale verzekeringen horen hierbij.

Begeleiding en ondersteuning: Flexfirst biedt volop ondersteuning op het gebied van Marketing, Sales en IT. Wil je bijvoorbeeld dat er iemand mee gaat naar een prospect of wil je weten hoe je een vacature beter kan uitlichten? Dat kan ook! Ook leer je hoe je gebruik maakt van ons CRM pakket en houden we jou op de hoogte van de veranderende wet- en regelgeving.

Recruitment team: In de huidige arbeidsmarkt is het een uitdaging om kandidaten te vinden. Daarom biedt FlexFirst jou de mogelijkheid om de hulp van onze Nationale en Internationale Recruiters in te zetten. Zij zetten via hun netwerk jouw aanvraag uit en gaan op zoek naar geschikte kandidaten. Dit vergroot jouw kans op een succesvolle plaatsing!

Volledig gecertificeerd: FlexFirst voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen. Zo zijn zij lid van de brancheorganisatie NBBU en bezitten zij diverse kwaliteitscertificaten. Te weten SNA, NEN 4400-1, VCU.  Dit alles om ervoor te zorgen dat het ondernemen via FlexFirst tot in de puntjes geregeld is, zodat jouw opdrachtgevers en flexkrachten in goede handen zijn.

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2009

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

3 eigen vestigingen en 8 franchisenemers

Entreegeld

Op aanvraag

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Franchise starten

Heb jij altijd al je eigen uitzendbureau willen beginnen, maar durf je de stap naar het ondernemerschap niet te maken vanwege de onzekere opstartfase? Bij FlexFirst begin je als franchisenemer met een vliegende start, want je ontvangt via ons Easy Franchise traject altijd een basisinkomen!

Enthousiast geworden over FlexFirst en wil je graag meer te weten komen?  Herken je jouw eigen passie in hetgeen hierboven is omschreven en zou je als zelfstandig ondernemer willen starten binnen de franchiseformule van FlexFirst? Neem dan voor meer informatie contact op via het onderstaande contactformulier of neem direct contact met ons op 085 401 1699 / naomi@franchiseadviseur.nl.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.