Skip to content

Word franchisenemer bij

Word franchisenemer bij

Ondernemers gezocht

Ontdek het succes achter de succesvolle franchiseformule Gangnam Chicken en sluit je aan als franchisenemer. Ben jij een:

  • Startende ondernemer die zich oriënteert op food?
  • Ondernemer met ervaring en passie voor food en horeca?
  • Investeerder op zoek naar rendement op geïnvesteerd vermogen?

Dan komen we graag met je in contact.

Succesvolle formule

De Gangnam Chicken formule levert jou een continue stroom aan restaurantgasten, take-out en delivery orders. Je klanten zijn:

  • Fans van high-quality street food
  • Expats
  • Klanten die halal eten
  • De Koreaanse community
  • Lunch, diners en borrels op het werk

Een doelgroep die uitsluitend het allerbeste wil. En dat bied jij ze als ondernemer. Jij maakt het verschil voor je klanten. Niet voor niets komt 60% van de klanten telkens terug bij Gangnam Chicken. Dat is het voordeel van een ijzersterke franchiseformule. Hoe lekker is dat?

Gangnam Chicken – a story of friendship

Drie vrienden storten zich in 2019 in een gezamenlijk ondernemersavontuur. Vanwege de culinaire ervaring van de een, het zakelijk inzicht van de ander en de Koreaanse roots van de derde, doen ze inspiratie op in Seoul. Daar worden ze Korean Fried Chicken masters.

Terug in Amsterdam gaan ze met deze kennis aan de slag. De juicy, tender en crispy chicken drumettes, wings en boneless smaken naar meer. Gangnam Chicken is geboren.

Inmiddels zijn er meerdere Gangnam Chicken locaties in Amsterdam en Den Haag. De afgelopen 5 jaar zijn de operatie, de gerechten en het businessmodel geoptimaliseerd. Gangnam Chicken is klaar voor verdere groei. Ben jij de ondernemer die het volgende restaurant opent in Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Den Haag of een andere veelbelovende stad?

Volop ondersteuning

Als franchisenemer van Gangnam Chicken ondersteunen we je om succesvol te blijven groeien. Wij ontzorgen je bij het lanceren en draaiend houden van je filiaal, zodat jij je 100% kunt focussen op je klanten.

Marketing en communicatie

De formule biedt 24/7, 365 dagen per jaar professionele marketingondersteuning gericht op bekendheid en omzet. Continue lopen er aantrekkelijke (kortings-)acties die klanten verleiden om (weer) te bestellen.

Inkoop en operatie

Bij de inkoop en bedrijfsvoering profiteer je van samenwerking en schaalvoordeel.

Training en opleiding

Na 5 jaar testen weet de franchisegever nu precies hoe de logistiek, de keuken, de counter en het restaurant het meest efficiënt werken. Die kennis en ervaring delen zij graag met jou in trainingen en opleidingen voor jou en je mensen.

Let’s get in touch!

Ben jij een energieke ondernemer die graag iets extra’s doet voor klanten? Die het team weet te motiveren. En die gaat voor topkwaliteit foodproducten? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met De Franchiseadviseur via 085 401 1699 of naomi@franchiseadviseur.nl.

Facts & Figures

Branche

Food & Horeca

Startjaar

2019

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

3

Entree fee

€10.000

Franchise fee

5.5%

Marketing fee

1.5%

Investering

Tussen €130.000 – €170.000

Inkoopverplichting

95%

Delen op social media

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.