Skip to content

FreshPC

Franchisegever FreshPC Nederland

FreshPC Nederland is dé professionele computerhulp voor bedrijven, met verschillende servicepunten door heel Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van IT problematiek.

Franchiseformule FreshPC

FreshPC Nederland – Franchiseorganisatie gelooft in een combinatie van diversiteit in IT’ers en up-to-date kennis. Bij FreshPC Nederland vinden ze dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zich te blijven ontwikkelen. FreshPC Nederland zal alle Servicepunten op alle niveaus helpen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. Het streven is om 60 Servicepunten neer te zetten door heel Nederland. Op deze manier kunnen zij elke klant bedienen en zijn zij altijd “close to you”.

Sluit aan als franchisenemer

FreshPC Nederland is nog op zoek naar franchisenemers in onder andere de gemeenten Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Heemstede, Utrecht en Bergen op Zoom en de Noordelijke provincies. Dus wilt u als professionele computerhulp doorgroeien naar een zelfstandig en allround ICT dienstverlener, dan is deze franchiseformule uitermate geschikt voor u. Een eigen franchise servicepunt kan opgezet worden vanuit huis of eigen bedrijf. De werkzaamheden die u als franchisenemer moet uitvoeren zijn:

  • Consult
  • Computerhulp
  • Computerhulp op locatie en op afstand
  • Aanbrengen van optimale beveiliging
  • Aanleg en onderhoud van (draadloos) netwerkbeheer
  • Serverbeheer en netwerkbeheer (optioneel)
  • Implementatie en beheer van ICT oplossingen (optioneel)

Als franchisenemer heeft u een passie voor computertechniek, informatica en draadloze communicatie. Daarnaast heeft u bij voorkeur al ervaring opgedaan in de ICT branche, bent commercieel ingesteld, verzorgd en beheerst u de Nederlandse taal in woord en geschrift. Met deze kwaliteiten gaat u de verwachtingen van uw klanten vervullen of overtreffen. FreshPC biedt u als franchisegever een bijzonder laag maandabonnement om aangesloten te zijn bij deze formule. Ook verzorgen zij onder andere bedrijfskleding en alle benodigde documentatie om uw franchise-servicepunt op te starten.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op: 085 – 401 1699 of vul ons contactformulier in. Wij brengen u graag in contact met deze mooie franchiseformule met vele mogelijkheden.

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2007

Type samenwerking

Soft franchise

Aantal locaties

1 eigen locaties
37 franchise locaties

Entreegeld

€ 750

Franchise fee

€ 152,89 per maand

Benodigd eigen vermogen

n.v.t.

Investering

€ 750

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Centraal bij leveranciers

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.