Skip to content

Frietmeester

Ambachtelijke friet bij Frietmeester

Puur, vers, passie en genieten van ambachtelijke friet staat bij Frietmeester centraal.

Wie zijn de Frietmeesters?

Erna en Erik zijn de Frietmeesters. Zij maken gebruik van de beste frietaardappelen die wekelijks gewassen worden geleverd. Na een inspectie worden de aardappelen in het zicht van de klant op de toonbank door een handfrietsnijder gesneden tot verse friet. Ze bakken de vers gesneden friet in de schil, in 100% plantaardige olie. Friet in schil is voller en zoeter van smaak en bevat veel meer vezels wat een goed gevuld gevoel geeft. Daarnaast draagt friet in schil, in een puntzak, bij aan een ambachtelijke uitstraling. De verse friet van Frietmeester is glutenvrij en wordt in aparte ketels gebakken, gescheiden van de snacks. Hiernaast bieden zij een selectief aantal (ambachtelijke) kwalitatieve snacks aan, diverse (glutenvrije) sauzen en dranken.

Puur, vers, passie en genieten van ambachtelijke friet staat centraal bij Erna en Erik, de eigenaren van Frietmeester.

Cafetaria van het jaar

Frietmeester is Cafetaria van het jaar zowel in de gemeente Deventer als van de provincie Overijssel. Ook hebben zij de Gold Award gewonnen voor een gemiddelde score van hoger dan een 9.

Ontdek de Frietmeester Franchise

Bij Frietmeester geloven ze in heerlijk eten en geweldige kansen. Als je deel wilt uitmaken van hun succesverhaal en jouw eigen Frietmeester-vestiging wilt runnen, staan we klaar om je te ondersteunen.

De franchiseformule is gebouwd op kwaliteit, passie en innovatie. We zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers die de passie voor smaak delen.

Frietmeester | FranchiseAdviseur | Entree
Frietmeester | FranchiseAdviseur | Entree
Frietmeester
Puntzak Friet Frietmeester I
Frietmeester Franchiseformule
Frietmeester | FranchiseAdviseur | EntreeFrietmeesterPuntzak Friet Frietmeester IFrietmeester Franchiseformule

Facts & Figures

Branche

Food & Horeca

Startjaar

2017

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

1

Inkoopverplichting

80% bij contract leveranciers

Investering

Op aanvraag

Delen op social media

Heb je interesse in de Frietmeester-franchise?

Laat ons meer over jou weten! Vul het onderstaande formulier in. Je ontvangt dan de brochure van Frietmeester. We nemen later contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en samen te ontdekken hoe we jouw Frietmeester kunnen starten.

Naam(Vereist)

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.