Ga naar hoofdinhoud

GewoonGers

GewoonGers

Een Rotterdamse naam voor een mooi product met Rotterdamse roots. Dát is GewoonGers. Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.

GewoonGers

Een Rotterdamse naam voor een mooi product met Rotterdamse roots. Dát is GewoonGers. In 2015 koopt Ton Vergunst, eigenaar van ESD Systeemwanden, een huis in Rotterdam Katendrecht. Voor dit industriële pand zoekt hij een glazen pui met een vintage feel. Als hij niet vindt wat hij zoekt, besluit hij met zijn team het product gewoon zelf te ontwikkelen. Eind november zijn de eerste schetsen klaar en in april 2016 is GewoonGers geboren. GewoonGers is een jong merk, maar gaat samen met de jarenlange ervaring van ESD Systeemwanden. GewoonGers biedt jou de kennis en kunde die nodig is voor exact maatwerk. De specialisten voorzien je van begeleiding en advies, en werken tot op de millimeter precies. In andere woorden: GewoonGers is dé partner om op te bouwen.

 De FranchiseAdviseur en GewoonGers

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

Wij begeleiden GewoonGers bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, franchisehandboek en strategische onderbouwing. Het is een mooi traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden.

Heb je vragen over deze franchiseformule? Neem contact met ons op via 085 4011699 of via e-mail naomi@franchiseadviseur.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.