Skip to content

GewoonGers

GewoonGers

Een Rotterdamse naam voor een mooi product met Rotterdamse roots. Dát is GewoonGers. Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.

GewoonGers

Een Rotterdamse naam voor een mooi product met Rotterdamse roots. Dát is GewoonGers. In 2015 koopt Ton Vergunst, eigenaar van ESD Systeemwanden, een huis in Rotterdam Katendrecht. Voor dit industriële pand zoekt hij een glazen pui met een vintage feel. Als hij niet vindt wat hij zoekt, besluit hij met zijn team het product gewoon zelf te ontwikkelen. Eind november zijn de eerste schetsen klaar en in april 2016 is GewoonGers geboren. GewoonGers is een jong merk, maar gaat samen met de jarenlange ervaring van ESD Systeemwanden. GewoonGers biedt jou de kennis en kunde die nodig is voor exact maatwerk. De specialisten voorzien je van begeleiding en advies, en werken tot op de millimeter precies. In andere woorden: GewoonGers is dé partner om op te bouwen.

De FranchiseAdviseur en GewoonGers

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

Wij begeleiden GewoonGers bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, franchisehandboek en strategische onderbouwing. Het is een mooi traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden.

GewoonGers franchising

Word deel van de GewoonGers-familie en bouw samen met ons aan een stralende toekomst. Ontdek de Rotterdamse passie voor maatwerk en design, en word een trotse GewoonGers franchisenemer.

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Facts & Figures

Branche

Retail

Startjaar

2016

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

2 eigen locaties

Entreegeld

Op aanvraag

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.