Skip to content

Horses & Co

Horses & Co

De zorgboerderij van Horses & Co is de ideale uitvalbasis voor een leuke dagbesteding of om te logeren tussen de dieren. Horses & Co biedt dagbesteding voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 23 jaar. Het doel hiervan is om de kinderen te activeren en te stimuleren, zodat ze uiteindelijk thuis en op school beter functioneren.

Horses & Co

Horses & Co is het adres voor paardencoaching, dagbesteding en naschoolse kinderdagbesteding. Zij zijn dé zorgboerderij in Heerjansdam.

De zorgboerderij van Horses & Co in Heerjansdam is de ideale uitvalbasis voor een leuke dagbesteding of om te logeren tussen de dieren. De activiteiten die zij uitvoeren dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de cliënten. Zo zijn de cliënten even heerlijk weg van hun thuissituatie.

Horses & Co biedt dagbesteding voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 23 jaar. Het doel hiervan is om de kinderen te activeren en te stimuleren, zodat ze uiteindelijk thuis en op school beter functioneren.

De specialisme van Horses & Co is Paardencoaching

Coaching met paarden is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontwikkeling op het persoonlijke vlak. Kinderen en jongeren die kampen met problemen als autisme, ADHD en dergelijke kunnen voor het volgen van de coaching een indicatie krijgen van hun huisarts of de gemeente waarin zij wonen. Coaching met paarden kan je individueel volgen, of met een groep zoals gezin of team. De aanpak heeft veel overeenkomsten met Gestalttherapie. Tijdens de coaching ga je met en in de nabijheid van het paard oefeningen doen. Daarbij komen de blokkades aan het licht die persoonlijke groei verhinderen. Samen met het paard gaan zij deze blokkades opheffen, waardoor persoonlijke groei weer mogelijk wordt en psychische klachten verminderen.

Word franchisenemer bij Horses & Co

Horses & Co is op zoek naar serieuze ondernemende kandidaten die graag mee willen werken aan het uitbouwen van deze mooie formule. Ben jij de geschikte zorgzame kandidaat die zij zoeken? Neem dan direct contact op met franchiseadviseur via het onderstaande contactformulier of via telefoonnummer 085 401 1699 of via e-mailadres patrick@franchiseadviseur.nl. Patrick begeleidt franchisegever Horses & Co met de werving en selectie voor nieuwe franchisenemers.

Facts & Figures

Branche

Zorg & Sport

Startjaar

2010

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

4

Entreegeld

€ 10.000

Franchise fee

10%

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.