Skip to content

Match For Talent

Misschien denk je al de hele tijd, ik wil eens wat anders, ik heb een goed ontwikkeld empatisch vermogen, ik hou van flexibiliteit, ik ben een echte doorzetter, ik hou ervan om mensen blij te maken…..Heb je er weleens over nagedacht om recruiter op zelfstandige basis te worden? Werken vanuit huis, je eigen kantoor of soms een dagje op ons hoofdkantoor in Almere?

Match For Talent is op zoek naar energieke enthousiaste franchisenemers met humor die flexibel en daadkrachtig zijn!

Heb je altijd al op zelfstandige basis willen werken, maar toch ook weer binnen een team, dan is werken bij Match for Talent voor jou de toekomst.  Om van jou een succesvolle recruiter te maken binnen deze succesvolle franchiseorganisatie zullen zij je tijdens het gehele proces begeleiden en samen ervoor zorgen dat er successen geboekt worden.

Waarom kies je voor Match For Talent?

Match For Talent staat voor lef, uitdaging en teamwork.

Elke recruiter van Match for Talent komt uit de wereld van de retail supply chain, zakelijke dienstverlening, ICT of e-commerce en weet waar hij/zij het over heeft. En door die ervaringen te bundelen, zijn zij al jaren succesvol. Nationaal én internationaal. Ze hebben een werkgebied door heel Nederland, België en de Caribische eilanden Curaçao, Bonaire en Aruba. Match For Talent werft professionals van op de winkelvloer, kantoor tot aan een nieuwe CEO. Altijd met het oog op de toekomst.

Het team van Match For Talent bestaat uit zelfstandige recruitment specialisten die ze zelf hebben opgeleid. Zij vinden het belangrijk dat je met je voeten in de modder hebt gestaan, of dit nu in de winkel is, hoofdkantoor, als director bij een bedrijf, e-commerce specialist of it’er. Meest belangrijke binnen het team is samenwerken, zelfstandigheid maar ook vooral heel veel plezier maken. Ook al werkt iedereen als franchisenemer, ze hebben dagelijks contact met elkaar, ze coachen en steunen elkaar.

Franchisenemer worden?

Wil je als franchisenemer aansluiten bij deze formule? Dan heb je ambitie, ben je ondernemend en heb je bij voorkeur werkervaring in de uitzend- of detacheringsbranche of als recruiter bij een organisatie. Je hebt een breed netwerk, zakelijk inzicht en bent vooral enthousiast. Heb je de ervaring nog niet, dan gaan we er samen voor zorgen dat je het vak snel onder de knie hebt en succesvol kan worden.

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Ook zijn wij bereikbaar op 085 4011699 en naomi@franchiseadviseur.nl. Wij staan klaar om je in contact te brengen met deze mooie franchiseformule.

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2011

Type samenwerking

Full franchise

Aantal recruiters

6

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.