Skip to content

Motus Onderwijs

Motus Onderwijs: beweegspecialist én goed werkgeverschap

Motus Onderwijs is specialist op het gebied van bewegen op scholen en integrale kindcentra. Daarnaast zijn zij dé werkgever voor vakleerkrachten bewegingsonderwijs en andere beweegexperts in het onderwijs.

Beweegspecialist

Motus Onderwijs heeft als missie om elk kind plezier in bewegen te laten ervaren. Daarom bieden zij diverse beweegdiensten die gebruiksvriendelijk en effectief zijn. Van lessen bewegingsonderwijs tot sportdagen, van bewegend leren tot gestructureerd buitenspelen: zij geven graag inhoud aan de dynamische schooldag. Dit doen zij door beweegexperts in te zetten bij verschillende opdrachtgevers in het werkveld. Met hun dienstverlening weten ze schoolteams structureel te ontlasten en zorgen ze voor kwaliteit en continuïteit.

Goed werkgeverschap

Voor het eigen personeel heeft Motus Onderwijs goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan. Dit begint met duurzame banen met werk- en inkomenszekerheid. Daarnaast bieden zij goede arbeidsvoorwaarden en is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van bij- en nascholing. Motus Onderwijs wil haar beweegexperts graag binden en boeien zodat ze behouden blijven voor de branche!

Franchise

Spreken de missie en het concept van Motus Onderwijs jou aan? En zie jij kansen om hier mee aan de slag te gaan in jouw regio? Bij Motus Onderwijs kun je vrij risicoloos en laagdrempelig een eigen onderneming starten die gericht is op beweging in het onderwijs. Alle HR gerelateerde zaken zoals contracten, opdrachtbevestigingen, wervingscampagnes etc. worden voor je geregeld of je krijgt hier de juiste tools voor. Heb jij een groot netwerk van vakleerkrachten bewegingsonderwijs en/of een groot netwerk binnen het Primair Onderwijs? En ben je niet bang om deze actief te benaderen?

Motus Onderwijs is altijd op zoek naar serieuze franchisepartners die zich willen committeren aan dit succesvolle concept.

Franchisenemer worden?

Wil je als franchisenemer aansluiten bij deze formule? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op 085 401 1699. Wij staan klaar om je in contact te brengen met deze mooie franchiseformule.

Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseurMotus - FranchiseAdviseurMotus - FranchiseAdviseurMotus - FranchiseAdviseur

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

1

Entreegeld

€ 10.000

Franchise fee

25%

Benodigd eigen vermogen

€ 10.000

Marketing fee

Dit is inbegrepen bij de franchisefee

Inkoop

In overleg

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.