Skip to content

Motus Onderwijs

Motus Onderwijs

Motus Onderwijs is specialist op het gebied van bewegen op scholen en integrale kindcentra. Zij willen elk kind plezier in bewegen laten ervaren! Een breed beweegaanbod met voldoende differentiatie helpt daarbij.

Van lessen bewegingsonderwijs tot energizers, van bewegend leren tot pauzebegeleiding: ze geven graag inhoud aan de dynamische schooldag.  Wat die inhoud precies is, dat stemmen ze af op de wensen en mogelijkheden van de school. Ze gaan ervoor om schoolteams zoveel mogelijk te ontlasten en te zorgen voor continuïteit.

Motus Onderwijs helpt om de basis te leggen voor een leven lang bewegen.

Dynamische schooldag

De laatste jaren is uit meerdere onderzoeken gebleken dat Nederlandse kinderen nog altijd kampioen zijn in stilzitten. Daarom is er steeds meer aandacht voor het dynamischer maken van de schooldag. Dagen waarbij zittend leren en bewegen regelmatig afgewisseld worden, zodat kinderen naast cognitieve inspanning ook voldoende beweging, ontspanning, fysieke inspanning en sociale momenten hebben.

Veel scholen willen aan de slag met het vormgeven van de dynamische schooldag, maar dit blijkt in de praktijk nog erg complexe materie te zijn. Zo is er aanvankelijk beperkte kennis op het gebied van inhoud; Welke activiteiten zijn geschikt? Hoe organiseer ik een beweegactiviteit in de klas? En hoe bied ik differentiatie aan? Daarnaast loopt menig schoolteam vaak vast op een geschikte implementatiestrategie en heeft men ook niet de tijd beschikbaar om daar fatsoenlijk op in te kunnen steken.

De professionals van Motus Onderwijs zijn specialist op het gebied van bewegen, dus zij gaan graag samen met het schoolteam aan de slag om de schooldagen écht dynamisch te maken. Daarbij wordt ingestoken op alle facetten van bewegen in en rondom de school:

  1. Leren bewegen: bewegingsonderwijs met eigen kerndoelen;
  2. Bewegen tussen (zittend) leren: bewegingstussendoortjes, pleinspelen en pauzesport;
  3. Bewegen tijdens leren: actief zitten, wandelend overleggen en opdrachtspellen;
  4. Bewegen om te leren: bewegen & rekenen, bewegen & taal en bewegen & wereldoriëntatie.

Het team van Motus Onderwijs heeft de kennis en ervaring om een centrale rol te spelen bij de implementatie, coördinatie én uitvoering van de dynamische schooldag op scholen.

Franchisenemer worden?

Wil je als franchisenemer aansluiten bij deze formule? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op 085 – 401 1699. Wij staan klaar om je in contact te brengen met deze mooie franchiseformule.

Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseur
Motus - FranchiseAdviseurMotus - FranchiseAdviseurMotus - FranchiseAdviseurMotus - FranchiseAdviseur

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

1

Entreegeld

€ 10.000

Franchise fee

25%

Benodigd eigen vermogen

€ 10.000

Marketing fee

Dit is inbegrepen bij de franchisefee

Inkoop

In overleg

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.