Ga naar hoofdinhoud

Nanny in Huis

Franchise starten bij Nanny in Huis

Nanny in Huis gelooft dat kinderen die worden opgevoed in een sfeer van warmte, veiligheid en geborgenheid zich het beste kunnen ontwikkelen. Met 4 vestigingen in Brabant groeit deze franchiseformule gestaag. De FranchiseAdviseur heeft ondersteuning geboden bij de bouw en vastlegging van de formule uitgangspunten.

Hoe werkt Nanny in Huis

Binnen de organisatie werken zij met een eigen pedagogisch beleidsplan. De Nanny ’s weten wat hierin staat en zijn bereid volgens deze visie te werken. Hierdoor werken zij binnen Nanny in Huis op één lijn. Het Pedagogisch beleidsplan is te alle tijden in te zien en ligt ook altijd op de opvanglocatie. Wanneer er vragen zijn op pedagogisch gebied kunnen zij altijd terecht bij een tweetal externe pedagogen. Om de kwaliteit te waarborgen heeft Nanny in Huis met enige regelmaat contact met zowel de Nanny als de vraagouders.  De Nanny’s krijgen ieder kwartaal bijscholing.

Mocht je interesse hebben in deze formule, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met 085 – 401 1699  of laat een bericht achter via ons contactformulier.  Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.