Skip to content

Nedflex

NEDFLEX | ZEG HET MAAR

Een groot deel van alle vacatures wordt ingevuld door uitzend- en payrollkrachten. Binnen deze branche is Nedflex | Zeg het maar één van de snelst groeiende en meest vernieuwende spelers.

Zij hebben ruim 30 jaar ervaring in de uitzendbranche en zijn partner van ca. 40 uitzendondernemers. Een deel hiervan is als franchisenemer onder de naam van Nedflex actief. Binnen die samenwerking zorgen zij ervoor dat uitzendondernemers gewoon kunnen ondernemen. De uitzendondernemers richten zich op het genereren van omzet, Nedflex doet de rest. Dankzij de ontzorgende manier van werken en de flexibele opstelling, hebben Koninklijke Horeca Nederland en LTO Arbeidskracht Nedflex geselecteerd als partner. Daarnaast zijn zij topleverancier van HISWA-RECRON.

Nedflex is lid van de ABU, zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd en beschikken over het NEN 4400-1 keurmerk en het SNA- en VCU certificaat. Hiermee tonen zij aan dat zij voldoen aan de strikte kwaliteitseisen en gedragsregels van de bond, dat zij veilig en juridisch correct werken en dat zij optimaal inspelen op de wensen van hun klanten.

PARTNER AAN HET WOORD

“Ik kende Nedflex al uit mijn werkverleden en heb dat altijd als positief ervaren. Toen ik in contact kwam met de accountmanager, Rebecca, wist zij heel goed en duidelijk uit te leggen hoe er gewerkt wordt en wat de voor- en nadelen zijn. Als ik dat vergelijk met andere formules waar je min of meer vestigingsmanager bent, is dit voor mij de juiste keuze geweest. Ik ben na vier jaar ook nog steeds meer dan tevreden over de samenwerking.” Gerco – Nedflex Alkmaar

TIL JOUW ONDERNEMING NAAR EEN HOGER PLAN

Overweeg je te beginnen als uitzendondernemer? Dan bieden zij je de gelegenheid om een vliegende start te maken. Ben je al actief in de branche? Dan helpen zij je om jouw onderneming naar een hoger plan te tillen. Partners van Nedflex profiteren van de ontzorgende backofficeondersteuning, de naamsbekendheid en kennis.

NEDFLEX ALS PARTNER

Wie kiest voor een samenwerking met Nedflex, kiest voor een partnerschap. Als partner denken zij met je mee. Ze geven advies over de flexbranche, arbeidsrecht en marketingvraagstukken. Ook verbinden zij hun partners graag met elkaar en betrekken ze hen waar mogelijk bij initiatieven die zij, al dan niet in samenwerking met de brancheverenigingen waarvan zij partner zijn, ontplooien.

DE SAMENWERKING IN HET KORT:

  • Via Nedflex ben je volledig gecertificeerd ABU-lid
  • Zij verzorgen jouw administratie
  • Lonen per week of vier-wekelijks voorgefinancierd
  • Zeer lage factoren door collectieve verzekeringen en lage premies
  • Jouw winst direct inzichtelijk en wekelijks voorgefinancierd
  • Juridische ondersteuning en marketingadvies

UITZENDBUREAU ONDER JOUW EIGEN NAAM STARTEN?

Start je liever een uitzendbureau onder je eigen naam? Kies voor de white label constructie van Nedflex. Je profiteert van een lagere instapfee en kunt indien gewenst ook vanuit huis werken.

Nedflex - Franchise - De Franchise Adviseur
Nedflex - Franchise - De Franchise Adviseur
Nedflex - Franchise - De Franchise Adviseur
Nedflex - Franchise - De Franchise Adviseur
Nedflex - Franchise - De Franchise AdviseurNedflex - Franchise - De Franchise AdviseurNedflex - Franchise - De Franchise Adviseur

Neem contact op

Wil je meer informatie ontvangen? Wij brengen jou graag in contact met deze succesvolle franchiseformule. Vul onderstaand contactformulie in of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 401 1699 of via e-mail naomi@franchiseadviseur.nl.

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

1992

Type samenwerking

Franchise & white label

Entreegeld

€ 6.000

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.