Skip to content

Racesquare

Racesquare


Het nog jonge bedrijf Racesquare heeft inmiddels meerdere vestigingen en wil de komende jaren fors uitbreiden. De bezoekers van Racesquare nemen plaats in een F1-simulator. Ze beleven vervolgens in één uur een heel raceweekend, inclusief vrije training, kwalificatie en de grand prix zelf. Ook aan rook- en lichteffecten is gedacht.

Hoe ziet een race experience bij Racesquare er uit?

Een Racesquare vestiging beschikt over meerdere grids, deze bestaan uit 20 sims. In een virtuele raceauto ga je de strijd aan met andere coureurs. Om deze experience zo écht mogelijk te maken, maakt Racesquare gebruik van high end race simulatoren. Deze zijn ontworpen om de race experience zo realistisch mogelijk over te brengen. De bezoekers racen op de mooiste formule 1 circuits.

De FranchiseAdviseur en Racesquare

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

Wij begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. We zijn sparringpartner van de directie van Racesquare. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden.

Franchise mogelijkheden

Racesquare is actief op zoek naar serieuze kandidaten franchisepartners die willen bijdragen aan de nationale en internationale expansie van onze succesvolle formule. Ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken? Vul dan onderstaand informatie aanvraagformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Sfeerfoto sim Racesquare Franchise | De FranchiseAdviseur
Sfeerfoto sim Racesquare Franchise | De FranchiseAdviseur
Sfeerfoto grid Racesquare Franchise | De FranchiseAdviseur
Sfeerfoto sim Racesquare Franchise | De FranchiseAdviseurSfeerfoto grid Racesquare Franchise | De FranchiseAdviseur

Facts & Figures

Branche

Food & Horeca

Startjaar

2019

Type samenwerking

Franchise en joint venture

Aantal locaties

6

Inkoopverplichting

80% bij contract leveranciers

Investering

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.