Ga naar hoofdinhoud

Racesquare

Racesquare

Ervaar hoe het is om een Formule 1-coureur te zijn in één van onze vestigingen waar we ruimte bieden voor groepen tot 300 personen!

Racesquare
Het nog jonge bedrijf Racesquare heeft inmiddels meerdere vestigingen en wil de komende jaren fors uitbreiden. De bezoekers van Racesquare nemen plaats in een F1-simulator. Ze beleven vervolgens in één uur een heel raceweekend, inclusief vrije training, kwalificatie en de grand prix zelf. Ook aan rook- en lichteffecten is gedacht.

Hoe ziet een race experience bij Racesquare er uit?
Een Racesquare vestiging beschikt over meerdere grids, deze bestaan uit 20 sims. In een virtuele raceauto ga je de strijd aan met andere coureurs. Om deze experience zo écht mogelijk te maken, maakt Racesquare gebruik van high end race simulatoren. Deze zijn ontworpen om de race experience zo realistisch mogelijk over te brengen. De bezoekers racen op de mooiste formule 1 circuits.

De FranchiseAdviseur en Racesquare
Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

Wij begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. We zijn sparringpartner van de directie van Racesquare. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden.

Racesquare heeft momenteel meerdere vestigingen en wil verder groeien. Vraag naar de mogelijkheden en stuur een email naar naomi@franchiseadviseur.nl of bel 085-401 1699.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.