Ga naar hoofdinhoud

Solar-systemen

Zonnepanelen systemen

Solar-systemen is een franchiseformule op het gebied van duurzame energie. Verkoop en installatie van zonnepanelen, led verlichting en besparende producten voor de particuliere -en zakelijke markt tegen een scherpe prijs is waar het om draait bij Solar-systemen. De kwaliteit van de zonnepanelen is gewaarborgd: de klant krijgt 25 jaar garantie.

Solar-systemen is:

  • Is landelijk en regionaal vertegenwoordigd
  • Een gedegen bedrijf met projecten en maatwerk oplossingen
  • Zekerheid in advies, product en aftersales
  • In het beheer van eigen vakbekwame installatieteams
  • Specialist op het gebied van duurzame oplossingen
  • Heeft 12 jaar ervaring.

Advies is een belangrijk element van het productenpakket. De website verschaft al veel informatie maar natuurlijk is advies aan huis altijd mogelijk. Installatie en montage van zonne-energie pakketten en toebehoren worden ook volledig door Solar-systemen verzorgd.

Wat doet De FranchiseAdviseur bij  Solar-systemen?

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule voor de zonnepanelenbranche.

We begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. Tevens begeleiden we het ontwikkelen van reclamemiddelen zoals folders en website. En we zitten franchisevergaderingen voor. We zijn sparringpartner van de directie van de franchiseformule Solar-systemen. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden. Aanvullend zijn wij ook sparringpartner van de  directie voor overige investeringsprojecten.

Franchisenemers worden:

Wilt u franchisenemer worden bij deze energieke formule? Neem contact met ons op of bel op 085 – 401 1699 of stuur een mail naar naomi@franchiseadviseur.nl.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.