Skip to content

StumpBusters

Internationale franchise naar Nederland

StumpBusters – Dé specialisten in het verwijderen van boomstronken

Bij StumpBusters houden ze vooral van vrijheid en het werken in de natuur. Ze verwijderen boomstronken in bosrijke gebieden, maar ook uit uw achtertuin. StumpBusters is het grootste netwerk van boomstronken verwijderaars in het Verenigd Koninkrijk en is vanaf 2019 ook in Nederland actief. De organisatie werd in 1994 opgericht en is sindsdien enorm gegroeid. Darren Taylor is in 2006 als franchisenemer begonnen en heeft in 2013 StumpBusters VK overgenomen.

StumpBusters beschikt over kwalitatief hoogwaardige werktuigen voor alle opdrachten, zowel bij mensen thuis als bij bedrijven. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde werktuigen om boomstronken in een korte tijd probleemloos te verwijderen oftewel door ze te verpulveren tot boomsnippers. De frees verwijdert de boomstronk zonder de grond te verstoren. Daarnaast voorkomt het hergroei, waardoor de grond weer voor alle doeleinden kan worden gebruikt. Door de 22 jaar ervaring weet StumpBusters wat de beste apparatuur op de markt is en worden deze gebruikt om onderhoud en stilstand van de apparaten te minimaliseren. Dit alles om de klant de beste service te bieden.

Wat heeft u nodig om te kunnen starten?

 • Gespecialiseerde werktuigen (frees); dankzij het inkoopvoordeel van StumpBusters kunnen zij de werktuigen tegen een scherpe prijs aanbieden.
 • Licentie voor vijf jaar (kan verlengd worden), om het recht te verschaffen onder de naam StumpBusters te werken binnen uw rayon.
 • Startkapitaal voor de entreefee incl. twee machines.

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigenvermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Wat biedt StumpBusters?

 • Ruim 22 jaar ervaring in stobbenfrezen
 • Naamsbekendheid op internationaal niveau;
 • Exploiteren van een franchiseformule via een Master Franchise die zich reeds bewezen heeft in de franchisemarkt;
 • Ondersteuning door de Master Franchise bij branding-activiteiten, marketingmaterialen, documentatie en werktuigonderdelen;
 • Volledige training op het gebied van bediening, werktuigen, gezondheid & veiligheid en verkoop & marketing;
 • Inspraak en betrokkenheid bij de verdere ontwikkeling van de formule in Nederland;
 • Een eigen website die is gekoppeld aan de website www.stumpbustersnederland.nl;
 • Telefonische antwoorddienst en gratis 088-nummer.
 • StumpBusters over de franchisenemers.

“Onze franchisenemers willen meestal hun levensstijl veranderen en hebben ervaring op zeer uiteenlopende gebieden als; verkoop, financiën, bouw, landbouw, politie, taxichauffeur of sociaal werker. Wat ze allemaal gemeen hebben is de wens om onafhankelijk en succesvol te zijn. Daarnaast hebben ze een goede motivatie, een liefde voor de buitenlucht en interesse om deel uit te maken van een team dat internationaal opereert.”

Rol franchiseadviseur

Wij hebben de Master overeenkomst tot stand gebracht en de vereiste documenten voor d Nederlandse markt opgesteld. De FranchiseAdviseur biedt daarnaast een ondersteunende en coördinerende rol bij het vinden van een juiste match tussen franchisegever en franchisenemer. Wij helpen u graag op weg……en verder. Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.