Skip to content

Swiss Allure

Swiss Allure, waar Zwiterse technologie schoonheid en vertrouwen bevordert.

Swiss Allure is sinds 2016 uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in laserontharing, met maar liefst 9 vestigingen verspreid over heel Nederland. Ze hebben een ongekende reputatie opgebouwd dankzij het gebruik van toonaangevende Zwitserse technologieën.

De focus ligt op professionele laserontharing die voor iedereen toegankelijk is. Ze onderscheiden zich door zich te specialiseren in laserbehandelingen in plaats van een breed scala aan diensten aan te bieden.

Het gebruik van Swiss Allure’s laserapparatuur minimaliseert behandelrisico’s en maakt laserontharing veilig en effectief. Swiss Allure gaat verder dan het verwijderen van haar; ze bieden een zorgeloze en zelfverzekerde levensstijl aan hun klanten. Welkom in de wereld van Swiss Allure, waar Zwitserse technologie schoonheid en vertrouwen bevordert.

Waarom franchisenemer worden bij Swiss Allure?

  • Bewezen concept met eigen klinieken
  • Uitgebreide ondersteuning
  • Bewezen marketing strategieën
  • Uitstekende trainingen
  • Gebiedsbescherming
  • Nieuwste apparatuur
  • Geringe investering

Wie bij jij?

  • Diverse Franchisenemers: Swiss Allure verwelkomt franchisenemers uit diverse achtergronden en levenservaringen, zonder strikte ervaringseisen in kliniekbeheer.
  • Klantgericht: Een succesvolle franchisenemer bij Swiss Allure is sterk gericht op klanttevredenheid, streeft naar persoonlijke aandacht en biedt gespecialiseerde zorg met betrokkenheid.
  • Hoge Kwaliteitsstandaard: Swiss Allure hecht grote waarde aan kwaliteit. Nauwkeurigheid en voortdurende persoonlijke ontwikkeling zijn cruciaal. Franchisenemers wonen jaarlijks congressen, cursussen en nascholingen bij om de kwaliteit hoog te houden.

Volg Swiss Allure ook via YouTube

Facts & Figures

Branche

Zorg & Sport

Startjaar

2016

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

10

Entreegeld

€ 5.000

Franchise fee

40%

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Zet de eerste stap in het beginnen van je eigen Swiss Allure kliniek!

Wil je meer weten of het aanmeldings- en selectie proces, bezoek dan de site van Swiss Allure of neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We brengen je graag in contact met het team van Swiss Allure dat gespecialiseerd is in het begeleiden van potentiële franchisenemers.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.