Skip to content

Thuisin

Multi franchise Comafin
Thuisin, de verfspecialist en woninginrichting aan huis

Comfin beheert met 3 concepten formules voor meer dan 150 ondernemers. Dit doen ze al jaren en met succes. Franchiseformule Thuisin is al meer dan tien jaar dé inspirerende woonwinkel. Zij hebben alles op het gebied van interieur onder één dak. Van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, diverse vloeren en kasten op maat. Franchiseadviseur begeleidt deze formule en zorgt oa voor de juridische documenten die benodigd zijn in de samenwerking.

Franchise starten bij Thuisin

Als Thuisin ondernemer voel je je in de woninginrichtingswereld als een vis in het water. Je biedt een zeer breed assortiment en bent daardoor een interessante specialist in jouw regio. Vloeren, traprenovatie, raamdecoratie,  gordijnen, behang, verf en naar keuze kasten op maat en buitenzonwering, jij hebt het in huis. Daarnaast biedt de formule er productcategorie een sterk private-label en/of premium merk. Het premium merk LOOKin is een hoogwaardig op elkaar afgestemd assortiment raamdecoratie, gordijnen, vloeren (zowel PVC als tapijt) en verfproducten. Je bent voor de consument totaalleverancier. Van het bedenken van een inrichtingsplan tot het uitvoeren van het project. Je neemt de klant alles uit handen.

 Ontzorgen van de franchisenemer

Ook als ondernemer word je bij Thuisin ontzorgd! Thuisin zorgt er met hun unieke marketingaanpak voor dat de juiste consument jou weet te vinden. Zij doen dat vooral via internet en social media. Het team van specialisten is daar dagelijks mee bezig. Jij spart en overlegt als ondernemer met de andere ruim 40 ondernemers van Thuisin. Jouw contactpersoon is mede eigenaar van de formule en kent als geen ander de klappen van de zweep. Ook helpen zij je bij je bedrijfsvoering, gaan ze met je de diepte in op gebied van marge, marktaandeel en rendement. Thuisin is pas tevreden als jij het bent!

Facts & Figures

Branche

Retail

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigen vermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen via social media

5387181319_materialo_klant_s51432
5387181319_materialo_klant_s51432
Houten jaloezien - bece - wit - woonkamer - liggend
Medium-CUR_0072_DS_2027
TVkast - Allure - zwevend - donker - bruin - woonkamer - tv - kachel - liggend
5387181319_materialo_klant_s51432Houten jaloezien - bece - wit - woonkamer - liggendMedium-CUR_0072_DS_2027TVkast - Allure - zwevend - donker - bruin - woonkamer - tv - kachel - liggend

Ben je geïnteresseerd in een gesprek met deze franchisegever? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op: 085 – 401 1699. Wij brengen je graag in contact bij deze formule.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.