Skip to content

Traas Ongediertebestrijding

Franchise: Traas Ongediertebestrijding

Traas Ongediertebestrijding houdt zich bezig met het voorkomen, bestrijden en weren van alle soorten ongedierte op allerlei manieren. Van het bestrijden van houtaantasters tot het aanbrengen van wering en het opstellen van hygiëne- en ongediertepreventieplannen. Zij zijn al meer dan 15 jaar actief in de wereld van de ongediertebestrijding en tegenwoordig richten zij zich steeds meer op ongediertepreventie. Traas heeft hiervoor contracten afgesloten met een aantal grotere supermarktketens, waar preventie natuurlijk een hoge prioriteit heeft. Franchiseadviseur heeft Traas jarenlang bijgestaan bij allerlei franchise aangelegenheden variërend van franchise advies, leiden van vergaderingen, opmaken contracten en samenstellen van het franchisehandboek.

Ruime ervaring

Door een ruime ervaring zijn ze in staat om problemen snel en efficiënt op te lossen. Als franchise organisatie streven ze naar een landelijke dekking en daarom is Traas op zoek naar nieuwe franchisenemers. De franchisenemer van Traas is een echte ondernemer en heeft affiniteit met het vak. Traas kenmerkt zich door gekwalificeerd personeel, een jarenlange ervaring en het feit dat zij in het bezit zijn van het KAD Keurmerk, Keurmerk plaagdier management, ISO 9001 en het VCA bedrijfscertificaat, biedt de klant de zekerheid van een goede service en kwaliteit.

Wil je meer weten over deze formule of over de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Vul ons contactformulier in of bel naar 085-401 1699.

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigenvermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.