Skip to content

Vier Seizoenen Buiten

Hoveniers gaan franchisen: Vier Seizoenen Buiten

Vier Seizoenen Buiten is het hoveniersbedrijf van Marco Kortenray en Maurice Smeets. Na een gedegen opleiding in het hoveniersvak zijn Marco en Maurice begonnen als zelfstandig hovenier. Beide heren begonnen in respectievelijk 1995 en 1997 een eenmanszaak onder hun eigen naam. Na enkele jaren kruisten hun wegen en in 2002 is een samenwerking gestart. In de loop der jaren zijn er een aantal veranderingen geweest maar inmiddels staat er een mooi hoveniersbedrijf met de allesomvattende naam “Vier Seizoenen Buiten”.

Passie voor droomtuinen

Het team van Vier Seizoenen Buiten staat garant voor passie, vakbekwaamheid en betrokkenheid. Met 25 jaar ervaring bieden zij een compleet pakket aan werkzaamheden, dat veel meer omvat dan alleen tuinonderhoud. Bij Vier Seizoenen Buiten kunt u onder andere terecht voor tuinadvies, tuinontwerp en tuinrenovatie. Maar ook voor vijvers, bestratingen, zwembaden en blokhutten bent je bij hen aan het juiste adres.

Vier Seizoenen Buiten Franchise BV

De laatste jaren is het hovenierbedrijf enorm gegroeid. Deze groei zorgde ervoor dat zij onlangs zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Echt om de klanten nog beter te kunnen bedienen en het bedrijf veder te ontwikkelen. En bij deze ambitie horen franchiseplannen. Sinds 1 oktober 2020 is “Vier Seizoenen Buiten Franchise BV” geregistreerd. Het concept is uitgewerkt in samenwerking met de Franchiseadviseur en zij zijn klaar voor groei met nieuwe franchisenemers.

Onderscheidende formule

Vier Seizoenen Buiten onderscheidt zich van andere formules. Dit hoveniersbedrijf is een kwaliteitsbedrijf met een duidelijke structuur met een transparante organisatie en een open communicatie. Hierdoor kunnen zij samen met de enthousiaste franchisenemers de juiste groeiontwikkeling doormaken, zowel financieel als kwalitatief. De formule blijft continu innoveren en de prettige samenwerking tussen de franchiseondernemers onderling zorgt voor veel (financieel) voordeel voor zowel franchisenemers als franchisegever.

Franchise starten

Heb je een eigen hoveniersbedrijf en wil je graag groeien? Vier Seizoenen Buiten is op zoek naar franchisenemers door heel Nederland. Je wilt graag ondernemen maar hebt minder affiniteit met kantoorwerk. je mist structuur en vindt plannen misschien lastig maar bent wel goed in het hoveniersvak? Dan is Vier Seizoenen Buiten de perfecte formule om je als franchisenemer aan te sluiten. Als franchisenemer bij Vier Seizoenen Buiten maak je deel uit van een landelijke organisatie en help je mee aan een grote naamsbekendheid van deze franchiseformule.

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2020

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

1

Entreegeld

€ 10.000

Franchise fee

Maandelijks 6%

Benodigd eigen vermogen

€ 20.000

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

€ 250 per maand

Inkoop

60% bij contractleveranciers

Delen op social media

Toegevoegde waarde voor de franchisenemer

Als je aansluit bij deze franchisegever geniet je van vele voordelen zoals inkoopvoordeel bij diverse leveranciers. De marketing wordt centraal geregeld. Hierover hoeft je als hovenier dus geen zorgen over te maken. Daarnaast ontvang je als franchisenemer ondersteuning vanuit de backoffice en kunt je een beroep doen op de aanwezige kennis. Het samenwerken binnen Vier Seizoenen Buiten is ook een groot voordeel met ongekende waarde. Je kunt dus doen waar je goed in bent: prachtige tuinen aanleggen. Een andere, grote toegevoegde waarde is de coaching en opleidingsmogelijkheden die je hier aangeboden krijgt. Voor de start met je eigen franchisevestiging worden de voorkeursgedrag en communicatiestijlen in kaart gebracht.

Meer informatie over franchise

Wil je graag meer informatie ontvangen over deze succesvolle formule? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op 085 – 401 1699 Wij brengen je graag in contact met Vier Seizoen Buiten.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.