Ga naar hoofdinhoud

Yo’s Place

Franchise begeleiden bij Yo’s Place

Yo’s place is een koffie en biercafe met een locatie in Gent Belgie. De wens is te groeien en ook in Nederland. FranchiseAdviseur heeft de formule verder uitgeschreven en alles vereiste documenten opgemaakt. We ondersteunen nu middels fase II in de begeleiding van deze verdere groei.

Wat doet De FranchiseAdviseur bij Yo’s Place?

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

We begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. Tevens begeleiden we het ontwikkelen van reclamemiddelen zoals folders en website. En we zitten franchisevergaderingen voor. We zijn sparringpartner van de directie. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden. Aanvullend zijn wij ook sparringpartner van de  directie voor projecten.

Franchisenemers worden:

Wilt u franchisenemer worden bij deze unieke formule? Neem contact met ons op of bel op 085 – 401 1699 of stuur een mail naar naomi@franchiseadviseur.nl.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.