Skip to content

Yo’s Place

Franchise begeleiden bij Yo’s Place

Yo’s place is een koffie en biercafe met een locatie in Gent Belgie. De wens is te groeien en ook in Nederland. FranchiseAdviseur heeft de formule verder uitgeschreven en alles vereiste documenten opgemaakt. We ondersteunen nu middels fase II in de begeleiding van deze verdere groei.

Waarom Yo’s Place Franchisenemer Worden?

  • Bewezen Succes: Sluit je aan bij een beproefde formule met een sterke reputatie in Gent.
  • Koffie en Bier Expertise: Leer de kunst van het bereiden van uitmuntende koffie en het serveren van een uitgebreide selectie Belgische bieren.
  • Lokaal Engagement: Word een hoeksteen van jouw gemeenschap en draag bij aan de lokale cultuur.
  • Ondersteuning: Profiteer van de expertise en ondersteuning van het ervaren Yo’s Place team.

Wat doet De FranchiseAdviseur bij Yo’s Place?

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

We begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. Tevens begeleiden we het ontwikkelen van reclamemiddelen zoals folders en website. En we zitten franchisevergaderingen voor. We zijn sparringpartner van de directie. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden. Aanvullend zijn wij ook sparringpartner van de  directie voor projecten.

Franchisenemer worden bij Yo’s Place: Jouw kans op een smakelijk avontuur.

Droom je van een boeiende onderneming? Overweeg dan om franchisenemer te worden bij “Yo’s Place,” dé hotspot voor koffieliefhebbers en bierkenners.

Een Sterke Identiteit

Yo’s Place staat bekend om zijn zelfgebrouwen koffie, “in Diavolo” genaamd, waarvan iedere slok passie proeft. Bovendien kunnen gasten kiezen uit meer dan 100 wereldberoemde Belgische bieren, waaronder ons eigen “GENTSE TRADITIE” assortiment, variërend van blond tot fruitig, en stuk voor stuk trots voorzien van het “Made in Belgium” label.

Grijp deze kans om je ondernemersdromen waar te maken en samen met ons een smakelijk avontuur te beginnen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over franchisenemerschap bij Yo’s Place!

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Facts & Figures

Branche

Food & Horeca

Startjaar

2021

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

2

Inkoopverplichting

90% bij contract leveranciers

Investering

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.