Skip to content

Goede communicatie binnen uw franchiseformule? Wij maken het u gemakkelijk.

Goede communicatie is binnen iedere organisatie essentieel. Dus ook bij franchiseformules. Hoe informeert u alle vestigingen gelijktijdig? Over nieuwsberichten of updates in het handboek? Wij maken het u gemakkelijk.

Het portal, één goed systeem

Binnen een franchiseformule is het essentieel om één goed systeem te hebben waar u als franchisegever alle franchisenemers in één keer kunt bereiken En dat systeem is de franchise portal. Binnen deze beveiligde, digitale omgeving kunt u informatie delen. Alle belangrijke ontwikkelingen, nieuwtjes en afspraken bereiken zo in één klap alle franchisenemers. In het franchise portal heeft iedere deelnemer toegang tot alle belangrijke informatie die nodig is om goed te kunnen werken.

Communicatie tussen franchisenemers

Er zijn verschillende portals op de markt. Maar met onze jarenlange ervaring in de franchisewereld hebben wij een online oplossing ontwikkeld die specifiek is gericht op de franchisebranche. Een aantal van onze opdrachtgevers hebben inmiddels dit franchise portal succesvol in gebruik. Bedrijfsinformatie is in dit franchise portal in één oogopslag zichtbaar en het bevordert snelle en makkelijke communicatie tussen de franchisenemers onderling. Maar ook maakt het franchise portal het communiceren tussen franchisegever en franchisenemer eenvoudig.

Belangrijk

Is goede communicatie dan echt zo belangrijk? Ja. Door goede communicatie kunt u relevante informatie verstrekken en kennis delen. Dit is onmisbaar. Zeker binnen een franchiseformule waarbij iedereen dezelfde boodschap moet uitdragen. Bij een goede communicatie maakt u het mogelijk om mensen iets te leren en te laten groeien. En groeien is vooruitgang van uw hele formule.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar de voordelen van het portal? In dit artikel sommen wij de vele voordelen voor u op.

Wilt u meer weten over ons franchise portal? Stuur dan een e-mail naar Manon Punjwani – van de Wiel. Of bel naar 040-7878474 voor meer informatie.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.