Skip to content

AG Hart Advocaten in franchise

AG Hart is hét gespecialiseerde advocatenkantoor in franchise. Het kantoor, gevestigd aan Stadionweg 41 in Rotterdam, garandeert cliënten een kwalitatief hoogstaande juridische en commerciële dienstverlening.

Dit advocatenkantoor heeft een lange geschiedenis. In 1901 opende advocatenkantoor Anema & Greve in Rotterdam haar deuren. Het kantoor fuseerde met het gerenommeerde Hart Legal Franchise Advocaten. Samen gingen zij verder onder de naam AG Hart Advocaten.

Toonaangevend in franchise

Sinds 2012 staat mr. Jeff ’t Hart hier aan het roer. AG Hart Advocaten is uitgegroeid tot een toonaangevend advocatenkantoor. De aanpak is persoonlijk, laagdrempelig, adequaat en betrokken. Met deze aanpak en hun deskundigheid heeft team één doel voor ogen: voor iedere cliënt een optimaal resultaat behalen. Zij hebben een jarenlanger ervaring als advocaten in franchise. Hierdoor is het voor De FranchiseAdviseur een prettige partner om mee samen te werken. AG Hart Advocaten is er voor zowel de franchisegever als de franchisenemer.

Neem bij juridische vragen dan ook zeker contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met de beste advocaten in franchise.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.