Skip to content

Multicopy

Franchiseformule Multicopy – The Communication Company

De franchiseformule Multicopy staat al 50 jaar symbool voor succesvol samenwerken. De formule combineert de beste eigenschappen van het zelfstandig ondernemerschap in een eigen gebied met die van een filiaalbedrijf. De Multicopyformule laat ondernemers het maximale uit hun eigen kracht halen en biedt tegelijkertijd een brede ondersteuning. Bovendien wordt de formule voortdurend aangepast aan de veranderende tijden en markten.

Word ondernemer bij Multicopy en maak het verschil!

Een Multicopy franchiseonderneming starten?

Multicopy heeft meer dan 50 vestigingen in Nederland en ontwikkelde zich sinds de oprichting in 1972 van copyshop en sneldrukkerij tot allround communicatieondersteuner met ruim 50.000 zakelijke klanten. Wil jij ook een Multicopy franchiseonderneming starten, dan gaan wij graag met jou in gesprek. Neem contact op via 085 401 1699 of via naomi@franchiseadviseur.nl. Wij brengen jou graag in contact met deze succesvolle franchiseformule!

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

1972

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

50

Investering

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.