Skip to content

Klantevenement 13 juni 2023

Klantevenement 13 juni 2023

In samenwerking met onze partner De Nationale Franchise Gids hebben wij een klantevenement georganiseerd bij Racesquare in Utrecht. Racesquare is een klant van ons, wij begeleiden het directieteam met de ontwikkeling van de franchiseformule.

Het klantevenement begonnen wij met het seminar met als onderwerp ‘werving en selectie van franchisenemers’. Er was een diversiteit van franchiseformules aanwezig, ondanks dat de franchisegevers in verschillende branches werkzaam zijn, was er toch veel herkenning en overeenkomsten. Er werden ideeën en ervaringen uitgewisseld. Wij vinden het erg belangrijk dat een seminar geen eenrichtingsverkeer is, maar juist een interactieve bijeenkomst is.

Samenwerking De Nationale Franchise Gids en De FranchiseAdviseur
De FranchiseAdviseur heeft een jarenlange vertrouwde samenwerking met De Nationale Franchise Gids. De missie van De Nationale Franchise Gids is om franchisegevers in contact te brengen met kandidaat ondernemers en vice versa.

Wat is Racesquare?
Racesquare biedt een volledige Formule 1 experience door een Formule 1 race te simuleren in de high end simulatoren. De simulatoren zijn samengesteld met de beste techniek om de race experience zo realistisch mogelijk te maken. Bezoek de website van Racesquare voor meer informatie.

Wij organiseren regelmatig klantevenementen voor franchisegevers. Wil jij uitgenodigd worden voor de volgende klantevenementen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar naomi@franchiseadviseur.nl. Zij zorgt ervoor dat je de volgende keer ook een uitnodiging ontvangt.

Klantevenement - De FranchiseAdviseur - De Nationale Franchise Gids - Racesquare

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.