Skip to content

Patrick Beckers

Franchiseadviseur West-Nederland

“Je moet geloven in franchise. Dat deze samenwerking meer oplevert voor beide partijen, in de breedste zin van het woord.”

Ik ben bij De FranchiseAdviseur werkzaam als franchiseadviseur West-Nederland en heb ruim 20 jaar franchise-ervaring. Dankzij mijn jarenlange werkervaring bij franchiseorganisaties, aan zowel de franchisenemer- als franchisegeverkant kan ik goed inspelen op ontwikkelingen en vraagstukken waarmee franchisegevers en franchisenemers mee te maken hebben. Op die manier kan ik nog meer toegevoegde waarde bieden. In mijn vrije tijd loop ik regelmatig hard, ga ik graag op fietsvakanties en wintersport. Ook ben ik vrijwilliger bij het Rode Kruis en de hospice.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.