Skip to content

Bart van der Schoot

Eigenaar en oprichter De FranchiseAdviseur

“Als je waagt groeit je moed. Als je twijfelt groeit je vrees.”

In 2005 startte ik met De FranchiseAdviseur na jarenlang actief te zijn geweest in de franchise. Ik heb veel ervaring in het veld opgedaan bij diverse franchisegevers en ben veelvuldig betrokken geweest bij formule ontwikkeling. Tijdens deze ervaringen zag ik een patroon in het ontwikkelen en begeleiden van franchiseconcepten, hetgeen wat we bij De FranchiseAdviseur graag doen. Naast formule ontwikkeling heb ik ook diverse bestuursfuncties en/of voorzitterschappen bij franchiseverenigingen. Ik ben sterk in creativiteit en visie en houd ervan de complexe wereld van franchise steeds weer pragmatisch, op een eenvoudige wijze uit te leggen. Dit doen we al jaren succesvol, waardoor we verder groeien in een uitdagende en veelzijdige markt. Ik krijg energie van het begeleiden van mensen met goede ideeën, of die al een succesvol bedrijf hebben en dit wil laten groeien met franchise. De ideeën omzetten in een compleet uitgewerkt plan met vereiste documenten en dit ten uitvoer brengen, ben ik sterk in en vind ik leuk om te doen. Mijn favoriete quote is dan ook: als je waagt groeit je moed. Als je twijfelt groeit je vrees.”

In mijn vrije tijd doe ik graag aan padel.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.