Skip to content

Sander van Renesse

Franchiseadviseur

“Franchise: Samen groeien, samen bloeien!”

Als adviseur bij De FranchiseAdviseur breng ik mijn uitgebreide horeca  ervaring mee van mijn jarenlange betrokkenheid bij het gerenommeerde franchiseformule  Anne&Max, waar ik verschillende functies heb bekleed, waaronder eigenaar, operationeel manager en franchisebegeleider.  Ik heb mede bijgedragen aan de totstandkoming en groei van Anne&Max tot een formule met meer dan 30 locaties in Nederland.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van kostbare momenten met mijn gezin. Daarnaast werk ik aan het restaureren van een klassieke Volkswagen uit het jaar 1980. Bovendien ben ik altijd bezig met verschillende studieprojecten, omdat ik geloof dat leren een voortdurend proces is dat nooit eindigt. Momenteel studeer ik aan Nijenrode University.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.