Ga naar hoofdinhoud

Jaarplan

Omdat franchise een betaalde dienst is (lees fee) dient hier ook een prestatie voor geleverd te worden. Deze prestatie bestaat uit de te leveren toegevoegde waarde of delen hiervan. Om ervoor te zorgen dat de juiste toegevoegde waarde geleverd wordt, is het van belang dat dit vastgelegd wordt in jaarplannen. Franchisenemers leveren hun jaarplan in en franchisegever maakt uit de inhoud van deze plannen een definitief jaarplan op. Dit jaarplan dienst dan besproken te worden met de franchisenemers en hiermee te worden vastgesteld. Dan wordt het ook uitgevoerd en zal dan ook door de franchisenemers moeten worden nageleefd. De aanwezige of nog op te richten overlegstructuren zorgen voor communicatie naar de gelieerde franchisenemers. Dit dient jaarlijks te gebeuren en bijgesteld te worden.

Aanpassingen in de formule, vanuit de jaarplannen, dienen te worden opgenomen in het franchise handboek.

FranchiseAdviseur werkt met formats die hiervoor gebruikt kunnen worden en heeft veel ervaring met het inrichten van deze processen. Grote voordeel is dat iedereen weet waar men aan toe is hetgeen naleving van de afspraken bevorderd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.