Ga naar hoofdinhoud

Franchisehandboek

Het franchisehandboek is een verplicht onderdeel van elke franchiseformule. De FranchiseAdviseur biedt zowel een fysiek (hard copy) handboek aan als een online oplossing (portaal). Een goed franchisehandboek maakt alles vooraf duidelijk en voorkomt veel problemen achteraf. Van te gebruiken lettertype, gebruik van IT oplossingen of automatiseringssystemen, hoe met elkaar overleg te hebben en welke contractleveranciers er zijn. Alle operationele spelregels dienen beschreven te worden die relevant zijn voor de ontwikkeling van de formule.

Het franchisehandboek én het franchisecontract moeten altijd naar elkaar verwijzen. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Aanpassingen en aanvullingen handboek

Een franchiseonderneming is altijd in beweging. Zo is ook een franchisehandboek aan veranderingen onderhevig. Aanpassingen, aanvullingen en verbeteringen moeten snel en effectief doorgevoerd kunnen worden. Zowel in de onderneming als in het handboek. Franchisehandboeken zijn door de franchisegever aan te passen, beter dan franchisecontracten. Wel dient er altijd goed overleg en afstemming te zijn met de franchisenemers over de aanpassingen.

Gebruiksvriendelijk

Een franchiseformule ontwikkelt zich, dus ook het handboek. Daarom heeft De FranchiseAdviseur een gebruiksvriendelijke online versie van het franchisehandboek ontwikkeld. Het handboek leveren wij per formule geheel op maat aan.

Franchise Portaal

Via het franchise portaal kan de franchisegever aanpassingen doorvoeren en communiceren. De franchisenemer wordt dan automatisch op de hoogte gebracht van de veranderingen in het franchisehandboek en kan hierop via het systeem reageren. In het portaal wordt bijgehouden wie, hoe vaak iemand ingelogd is en kunnen uitnodigingen voor bijeenkomsten eenvoudig geplaatst worden. Iedereen heeft ook altijd de laatste versie van het handboek ter beschikking. Volledig beveiligd in een digitale omgeving.

Digitaal handboek in franchise Portal

Indien je interesse hebt in het digitale franchisehandboek, laten wij je graag zien hoe wij het op maat voor je maken en demonstreren wij de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Maar ook de inzet van het fysieke handboek lichten wij graag nader toe in een persoonlijk gesprek.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.