Ga naar hoofdinhoud

Curves

Curves is ‘s werelds grootste fitness franchise voor vrouwen

Deze franchiseformule bestaat al sinds 1992 en is de uitvinder van de 30 minuten circuittraining voor vrouwen. Bij Curves train je altijd onder begeleiding van een coach. Samen met andere vrouwen doe je een “total body work-out” in 30 minuten! Ook bieden zij een voedingsprogramma aan waarin de sporter fitnesstraining combineert met persoonlijke weekmenu’s en coaching.

Curves zoekt franchisenemers

Voorafgaand aan de opening van een eigen Curves club biedt het hoofdkantoor de franchisenemers een training aan. Tijdens deze training krijgt de franchisenemer handvatten voor het openen van een club. Curves helpt de franchisenemer bij het vinden van een locatie en het verhogen van de maandelijkse omzet. De franchiseformule maakt gebruik van het ideale businessmodel: het maandelijkse abonnement. Hierdoor is de cashflow consistent en makkelijk te voorspellen.

Franchise advies

Franchiseadviseur heeft samen met Curves Franchisegever en is samenwerking met de franchise vereniging van Curves de relatie en het vertrouwen in elkaar verbeterd. Dit is onder andere gedaan door up date van de bestaande franchise documenten zoals het franchise handboek en franchise overeenkomst maar ook het overleg is geprofessionaliseerd. Met ruim 25 vestigingen in Nederland is de organisatie klaar voor verdere groei. Momenteel ondersteunt Franchise Adviseur de formule als voorzitter van het bestuur van de vereniging en is gesprekspartner naar franchisegever toe. Ook verlenen we secretariële ondersteuning bij de opmaak van de notulen van de vergaderingen.

Miranda Wassenaar, oprichtster van Curves over de samenwerking met de FranchiseAdviseur 

“Toen de wetgeving van franchise veranderde, hadden we iemand nodig die ons daarin kon begeleiden. Ik kende Bart al van onze franchise vereniging, waar hij voorzitter van is. We hadden een goede klik en ik had het idee dat onze vragen bij Bart in goede handen waren. We hebben contact met hem opgenomen en hij heeft ons samen met zijn team geholpen waar we het nodig hadden. Het team van de FranchiseAdviseur denkt mee en kijkt vooruit om er samen wat van te maken. Ze zijn een echte partner.”

Meer informatie

Heb je ervaring met leidinggeven en/of het ondernemerschap wil je meer informatie over deze formule? Stuur ons vrijblijvend een mail naar naomi@franchiseadviseur.nl of bel met 085 – 401 1699. Wij vertellen je graag meer en bij serieuze interesse brengen we je graag in contact met deze franchisegever.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.