Skip to content

fit20

fit20 is op zoek naar franchisenemers

fit20 franchise is een unieke en innovatieve franchiseorganisatie die in de aantrekkelijke nichemarkt van fysieke personal training (PT) opereert.
Wil jij voor jezelf beginnen en je toekomst in eigen handen nemen? Of overweeg je een carriereswitch? fit20 is een internationale en innovatieve franchiseformule van Nederlandse bodem. Veel franchiseondernemers gingen jou voor. Je hebt belangstelling voor gezondheid, bewegen en sport. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en je wilt iets voor anderen betekenen. Het ondernemerschap lonkt maar je wilt dat ook weer niet helemaal alleen doen. En je wilt een aantrekkelijke financiële toekomst.

Waarom fit20 franchise?

  1. Meer dan 20.000 klanten
  2. 160 fit20 studio’s
  3. Wereldwijde formule

In 2009 is fit20 met de eerste studio begonnen in Nederland. Inmiddels zijn ze actief in 13 landen. Meerdere landen gaan binnenkort van start.

Fit20 sfeer - FranchiseAdviseur
Fit20 sfeer - FranchiseAdviseur
Fit20 sfeer - FranchiseAdviseur
Fit20 sfeer - FranchiseAdviseur

Facts & Figures

Branche

Zorg & Sport

Startjaar

2009

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

160

Entree fee

€ 12.500

Franchise fee

12%

Benodigd eigen vermogen

€ 25.000

Gemiddelde omzet

€ 130.000

Inkoopverplichting

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Delen via social media

Download franchisebrochure fit20

Wil je meer informatie over de franchisekansen bij fit20? Dan is onze franchisebrochure precies wat je zoekt! Ontdek alle essentiële details over het opstarten van jouw eigen fit20 vestiging.

In deze brochure vind je uitgebreide informatie over de ondersteuning die zij bieden aan nieuwe franchisenemers, de doordachte marketingstrategieën en de voorwaarden van het franchiseaanbod.

Het is geheel vrijblijvend! Download nu de franchisebrochure en leer hoe ook jij kunt profiteren van het succes van deze formule. Vul eenvoudig je gegevens in en ontvang de brochure direct in je inbox.

Naam(Vereist)
Franchisebrochure fit20

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.