Skip to content

Gastouderbureau Het Liefbeestje

Franchise Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gastouderbureau het Liefbeestje is in 2008 begonnen in Weert. Van hieruit is het bedrijf middels mond-tot-mondreclame uitgegroeid tot een bloeiend en groeiend bedrijf wat werkzaam en bekend is in heel Limburg en Oost-Brabant. Inmiddels zijn er een 10-tal franchisenemers bij deze franchiseformule aangesloten.

Gastouderopvang met een persoonlijke “touch”

Gastouderopvang is een kleinschalige vorm van kinderopvang waarbij het kind in een huiselijke omgeving opvang krijgt door een vaste verzorger (gastouder). Gastouderbureau het Liefbeestje probeert zich te onderscheiden door persoonlijk contact, kennis en ervaring, service en dienstverlening te combineren waardoor alles rondom de opvang van een kind tot in de puntjes is geregeld. Dit voor zowel de ouders als gastouders.

Professionaliteit op alle vlakken binnen onze gastouderopvang

Zij bieden professionele begeleiding aan commerciële gastouders die hun vak serieus nemen en zich hierin willen blijven ontwikkelen en verdiepen. Door de professionele begeleiding en “ontzorging” kan de gastouder zich richten op waar het om gaat: het begeleiden, stimuleren en verzorgen van de kinderen in de opvang. Hierdoor kunnen ouders hun kind met een gerust hart achterlaten bij de gastouder bemiddeld door Het Liefbeestje, ze kunnen ervan op aan dat alles goed geregeld is en blijft. Naast een uitgebreid cursus en kennisaanbod heeft gastouderbureau het Liefbeestje als enige in heel Nederland een eigen thematisch activiteitenpakket voor kinderen van 0-12 jaar, wat in opdracht voor hen en door hen is ontwikkeld, waardoor zij de gastouders een middel kunnen geven om de kwaliteit en het plezier in de opvang makkelijk en laagdrempelig te vergroten.

Franchisenemer worden

Herkent u uw eigen passie in hetgeen hierboven is omschreven en zou u als zelfstandig ondernemer willen starten binnen de franchiseformule van Gastouderbureau Het Liefbeestje? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel ons op 085 – 401 1699

Facts & Figures

Branche

Zorg & Sport

Startjaar

2008

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

8

Entreegeld

€ 1.000

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.