Ga naar hoofdinhoud

Haartsen Letselschade

Franchise Haartsen Letselschade

De franchiseorganisatie Haartsen Letselschade staat als belangenbehartiger cliënten – slachtoffers of nabestaanden – rechtskundig bij die door toedoen van een ander te maken hebben gehad met een ongeval, waarbij letsel- of overlijdenschade is ontstaan. Deze cliënten hebben te maken met een wederpartij die volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is voor het ongeval. De schade kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een dier, gebrekkige opstal of gladheid, lading op de weg, of overige oorzaken. Uitgezonderd zijn medische behandelingen, geweldsmisdrijven of zedendelicten.

Franchise starten bij Haartsen Letselschade

Op dit moment heeft Haartsen Letselschade een groeiend aantal dossiers en zoekt uitbreiding van het netwerk van franchisenemers. De FranchiseAdviseur begeleidt Haartsen Letselschade in dit proces en heeft ook het franchisecontract en het franchise handboek opgemaakt in samenwerking met franchisegever.

Stuur ons voor meer informatie een e-mail  naar naomi@franchiseadviseur.nl of bel met 085 – 401 1699. Wij brengen u graag in contact met deze succesvolle formule.

 

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.