Skip to content

Haartsen Letselschade

Franchise Haartsen Letselschade

De franchiseorganisatie Haartsen Letselschade staat als belangenbehartiger cliënten – slachtoffers of nabestaanden – rechtskundig bij die door toedoen van een ander te maken hebben gehad met een ongeval, waarbij letsel- of overlijdenschade is ontstaan. Deze cliënten hebben te maken met een wederpartij die volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is voor het ongeval. De schade kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een dier, gebrekkige opstal of gladheid, lading op de weg, of overige oorzaken. Uitgezonderd zijn medische behandelingen, geweldsmisdrijven of zedendelicten.

Nieuwe franchisevestigingen starten

De aanwas van nieuwe zaken vanuit het netwerk, door mond-tot-mondreclame van tevreden cliënten en door effectieve (online) marketing, zorgt voor een alsmaar groeiend aantal cliënten. Deze cliënten worden vol overgave geholpen. De organisatie groeit mee door nieuwe franchisevestigingen te starten. Deze vestigingen, meestal vanuit huis, worden geleid door zelfstandig ondernemende Experts Personenschade.

Het aantal dossiers blijft stijgen waardoor binnenkort de maximale capaciteit van het huidige team bereikt wordt. Om alle cliënten optimaal te kunnen blijven bedienen willen zij de franchiseorganisatie verder uitbreiden. Zo blijft de dienstverlening op het allerhoogste niveau gewaarborgd. Daarom zoeken zij een leuke, toegankelijke en innemende Expert Personenschade | Partner. De functie eisen lees je hier.

Succesvolle formule met ondernemersvrijheid

Binnen de succesvolle formule van Haartsen Letselschade krijg je als franchisenemer veel uitdaging en ondernemersvrijheid. Hierbij bepaal je zelf de balans tussen werk en privé. De beloningsmogelijkheden als franchisenemer zijn beter dan de verdiensten in loondienstverband. Daarnaast is er veel ruimte voor professionele begeleiding en is er een intern klankbord. Je werkt op een prettige en informele manier in een collegiaal team. Uiteraard krijg je zaken aangeboden vanuit de centrale organisatie, maar er wordt ook van je verwacht dat je actief werkt aan het uitbouwen van het netwerk en het acquireren van opdrachten. Je bent immers ondernemer, maar dan wel één in een collectief van gemotiveerde zelfstandigen en gelijkgestemde vakgenoten.

Franchise starten bij Haartsen Letselschade

Op dit moment heeft Haartsen Letselschade een groeiend aantal dossiers en zoekt uitbreiding van het netwerk van franchisenemers. De FranchiseAdviseur begeleidt Haartsen Letselschade in dit proces en heeft ook het franchisecontract en het franchise handboek opgemaakt in samenwerking met franchisegever.

Spreekt deze formule je aan en wil je meer informatie ontvangen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met je op. Je kan ons ook uiteraard ook gewoon bellen 085-4011699

 

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

Franchise sinds 2019

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

4

Entreegeld

Op aanvraag

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigenvermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.