Ga naar hoofdinhoud

Happy Bodies

Franchise samenwerking met Happy Bodies

Happy Bodies biedt hét alternatief voor de reguliere sportschool; de Milon Cirkel. Met voorsprong de meest efficiënte en de meest veilige manier voor snel resultaat. Slechts één keer per vijf dagen 35 minuten trainen op volautomatische toestellen. Door de juiste online en offline marketingstrategieën is Happy Bodies vanaf het begin een groot succes. Dit komt onder andere door de persoonlijke aanpak naar de leden en het gebruik van Milon Cirkel en Five. Inmiddels telt deze formule meer dan 20 vestigingen.

Franchise starten

Groei mee met Happy Bodies en geniet van de kennis en ervaringen die opgedaan zijn en maak een vliegende start. Bent u die ondernemer met passie die graag meedeelt in dit succes en wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Bel 085- 401 1699 of mail naar naomi@franchiseadviseur.nl  of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.