Skip to content

Happy Bodies

Franchise samenwerking met Happy Bodies

Happy Bodies biedt hét alternatief voor de reguliere sportschool; de Milon Cirkel. Met voorsprong de meest efficiënte en de meest veilige manier voor snel resultaat. Slechts één keer per vijf dagen 35 minuten trainen op volautomatische toestellen. Door de juiste online en offline marketingstrategieën is Happy Bodies vanaf het begin een groot succes. Dit komt onder andere door de persoonlijke aanpak naar de leden en het gebruik van Milon Cirkel en Five. Inmiddels telt deze formule meer dan 20 vestigingen.

Het Perfecte Fitnessconcept voor Jou

Bij Happy Bodies geloven we in een langdurige en plezierige samenwerking met onze franchisenemers. Onze overeenkomsten hebben een initiële looptijd van 5 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor nog eens 5 jaar. We streven naar stabiliteit en groei op de lange termijn, en we bieden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw Happy Bodies lifestyleclub een succes wordt.

Wat biedt Happy Bodies jou!

  • Volledige Ondersteuning: De Happy Bodies Backoffice neemt de complete ledenadministratie, marketing & sales trainingen van je over, zodat jij je kunt richten op je “core business”: het begeleiden van jouw leden in de club.
  • Schaalbaar Concept: Ons hard franchise model maakt het snel en efficiënt opzetten van nieuwe locaties mogelijk zodra je een vestiging hebt.
  • Snelst Groeiend Concept: Happy Bodies behoort tot de snelst groeiende boutique fitnessconcepten in Nederland, wat kansen biedt voor jouw succes.

Samenwerken met Happy Bodies: Het Proces in Stappen

  1. Initiële Kennismaking: We leren graag meer over jou en je interesse in het Happy Bodies Franchise-programma. Je ontvangt onze Inspiration Folder ter voorbereiding.
  2. In-Depth Gesprek: Na ontvangst van het intakeformulier nemen we (telefonisch) contact met je op voor een diepgaand gesprek waarin we verdere stappen bespreken.
  3. Geheimhouding: Voor we dieper ingaan op details, vragen we je om een geheimhoudingsverklaring (NDA) te ondertekenen.
  4. Training en Business Planning: Bij akkoord volgt training via de Happy Bodies Academy, waarin jou en je team worden opgeleid. We ondersteunen je bij het opstellen van je businessplan en verdienmodel.
  5. Locatieanalyse: We beoordelen zorgvuldig of jouw voorgestelde locatie geschikt is, omdat een goede locatie van vitaal belang is.
  6. Samenwerkingsovereenkomst: Bij wederzijdse interesse teken je een tweede NDA en ontvang je het volledige handboek van Happy Bodies Franchise.
  7. Ongoing Support: Naast tweewekelijkse overleggen met de regiomanager en kwartaalbijeenkomsten met andere franchisenemers, blijven we werken aan conceptontwikkeling waarvan jij profiteert.

Volg Happy Bodies ook op YouTube

Facts & Figures

Branche

Zorg & Sport

Startjaar

2015

Type samenwerking

Hard Franchise

Aantal locaties

33

Entreegeld

€ 10.000

Franchise fee

10%

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Via contract leveranciers

Delen op social media

Franchise starten

Bij Happy Bodies kies je voor een fitnessconcept dat groei, ondersteuning en succes op de lange termijn biedt.

Groei mee met Happy Bodies en geniet van de kennis en ervaringen die opgedaan zijn en maak een vliegende start. Ben jij die ondernemer met passie die graag meedeelt in dit succes en wil je meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Bel 085- 401 1699 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.