Skip to content

Health Me ‘Social Fit Club’

Health Me is een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen van de gemiddelde leeftijd. Dit doet Health me door middel van een toegankelijke Lifestyle sportclub met persoonlijke coaching. Health Me werkt met de Milon Cirkel dit is een geautomatiseerd trainingscircuit waarbij alle toestellen door de coach worden ingesteld op de juiste bewegingsuitslag en trainintensiteit, dit is een total body workout. Health me zorgt ervoor dat het lichaam fit & vitaal blijft.

Health Me concept

Bij Health Me beginnen ze met een persoonlijk sportadviesgesprek om jouw achtergrond, individuele doelen en behoeften ten bespreken. Milon biedt een gepersonaliseerde training, met meerdere toestellen voor zowel cardio als krachttraining. Elke training duurt slechts 35 minuten.

Het softwaresysteem Milon care, houdt de voortgang van leden bij en biedt coaching aan. Na 20 trainingen wordt een nieuw plan opgesteld om doelen te blijven behalen. Leden hebben ook toegang tot Milon Me, een handige app voor het bijhouden van trainingen en progressie.

Met aanwezigheid van coaches, faciliteiten zoals kleedruimtes en een koffiecorner, bieden we een complete sport ervaring. Bij Health Me vinden zowel beginners als ervaren sporters een alternatief voor de traditionele sportscholen, dankzij de geautomatiseerde training en actieve coaching.

Franchisemogelijkheden met Health Me

Wil je bijdragen aan de impact van Health Me en tegelijkertijd een onderneming opbouwen? Wij zijn op zoek naar franchisenemers die geloven in onze missie en waarden.

Als franchisenemer van Health Me krijg je toegang tot uitgebreide ondersteuning en middelen om je te helpen bij het opzetten en laten groeien van je eigen Health Me-vestiging. Van training en begeleiding tot marketingondersteuning en strategisch advies, wij staan ​​aan je zijde om ervoor te zorgen dat jouw franchise een succes wordt.

Word franchisenemer bij Health Me

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Vul het aanvraagformulier in en ontdek hoe je een eigen vestiging van Health me kan opzetten. 

Wil je meer weten over Health Me?

Naam(Vereist)
Health Me sfeer foto
Health Me sfeer foto
Health Me sfeerfoto
Health Me sfeerfoto
Health Me sfeerfoto
Health Me sfeer fotoHealth Me sfeerfotoHealth Me sfeerfotoHealth Me sfeerfoto
Terug naar overzicht

Facts & Figures

Branche

Zorg & Sport

Startjaar

2017

Type samenwerking

Hard franchise/ partnership

Inkoopverplichting

Contractleverancier Milon cirkel/ Health Me

Entree fee

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Delen op social media

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.