Ga naar hoofdinhoud

Het Arbeidsdeskundig Collectief

Het Arbeidsdeskundig Collectief: Franchisespecialist in verzuim en re-integratie

Het Arbeidsdeskundig Collectief is al meerdere jaren dé specialist in advies aan werkgevers bij  verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Een groep professionals met passie voor het vak die werkgevers en werknemers begeleiden bij (behoud) van werk en inkomen.

Ben jij toe aan een nieuwe stap?

Franchisenemers bij Het Arbeidsdeskundig Collectief ondersteunen werkgevers en werknemers bij het vinden van de juiste antwoorden en wegen, zoals verplichtingen in re-integratie (Wet Verbetering Poortwachter), duurzame inzetbaarheid en voorkomen van verzuim. Dat doen ze met bijvoorbeeld arbeidsdeskundige onderzoeken en advies, inzetbaarheidsgesprekken, preventiegesprekken, tweede spoor, burn-out begeleiding en loopbaangesprekken.

Rol Franchise adviseur

De FranchiseAdviseur heeft opdracht gekregen en uitgevoerd voor het ontwikkelen van het franchise concept. De formule uitgangspunten zijn vastgelegd en aangescherpt, franchisecontract opgemaakt en het franchisehandboek is uitgewerkt. Momenteel wil Het Arbeidsdeskundig Collectief verder groeien en zoekt De Franchise Adviseur mee naar nieuwe franchisenemers. Deze coördinerende rol maakt het mogelijk dat Het Arbeidsdeskundig Collectief haar groeiplannen verder kan realiseren.

Maak kennis

Wil je meer te weten komen over Het Arbeidsdeskundig Collectief? Neem dan contact met ons op. Bel naar 085 019 6498, stuur ons een email: naomi@franchiseadviseur.nl. Wij brengen je graag in contact met deze formule.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.