Skip to content

Het Arbeidsdeskundig Collectief

Het Arbeidsdeskundig Collectief: Franchisespecialist in verzuim en re-integratie

Het Arbeidsdeskundig Collectief is al meerdere jaren dé specialist in advies aan werkgevers bij  verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Een groep professionals met passie voor het vak die werkgevers en werknemers begeleiden bij (behoud) van werk en inkomen.

Ben jij toe aan een nieuwe stap?

Franchisenemers bij Het Arbeidsdeskundig Collectief ondersteunen werkgevers en werknemers bij het vinden van de juiste antwoorden en wegen, zoals verplichtingen in re-integratie (Wet Verbetering Poortwachter), duurzame inzetbaarheid en voorkomen van verzuim. Dat doen ze met bijvoorbeeld arbeidsdeskundige onderzoeken en advies, inzetbaarheidsgesprekken, preventiegesprekken, tweede spoor, burn-out begeleiding en loopbaangesprekken.

Rol Franchise adviseur

De FranchiseAdviseur heeft opdracht gekregen en uitgevoerd voor het ontwikkelen van het franchise concept. De formule uitgangspunten zijn vastgelegd en aangescherpt, franchisecontract opgemaakt en het franchisehandboek is uitgewerkt. Momenteel wil Het Arbeidsdeskundig Collectief verder groeien en zoekt De Franchise Adviseur mee naar nieuwe franchisenemers. Deze coördinerende rol maakt het mogelijk dat Het Arbeidsdeskundig Collectief haar groeiplannen verder kan realiseren.

Maak kennis

Wil je meer te weten komen over Het Arbeidsdeskundig Collectief? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Bel naar 085 4011699. Wij brengen je graag in contact met deze formule.

Volg het Arbeidsdeskundig Collectief ook via YouTube

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2019

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

4 waarvan 2 franchise locaties zijn

Entreegeld

€ 9.000

Franchisefee

25% van de omzet

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Delen via social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.