Ga naar hoofdinhoud

Homi Makelaars

Franchise in de makelaardij: Homi Makelaars

De makelaardij op zijn kop met een nieuwe koploper: Homi. Want, de makelaardij kan anders: frisser, innovatiever en vooral meer laagdrempelig. Bij Homi realiseren zij dat met hun nieuwe makelaarsconcept. Een plug & play franchiseconcept wat gaat zorgen dat jij je gaat onderscheiden van de gevestigde orde. De insteek is simpel: Homi zorgt ervoor dat jij als makelaar je kan focussen op hetgeen waar je goed in bent: sterke intakes en een succesvolle verkoop van woningen. De rest regelen zij. Dat doen zij met een team van professionals in diverse vakgebieden en een kant-en-klaar concept.

Maak kennis met Homi

Wil jij als franchisenemer genieten van de vele voordelen die deze formule te bieden heeft? Maak kennis met Homi. Sluit je aan bij deze succesformule via deze link of stuur ons een vrijblijvende e-mail naar naomi@franchiseadviseur.nl . We brengen je graag in contact met deze innovatieve franchisegever.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.