Ga naar hoofdinhoud

Kids Party Planner

Kids Party Planner en High End Nanny Service

Kids Party Planner is een high-end agency die op internationaal niveau alles uit de kast haalt om onvergetelijk feesten te bezorgen van A tot Z! En de internationale gasten te verwelkomen in alle luxe hotels met de Nanny Service.

Kids Party Planner en High End Nanny Service is een franchiseformule afkomstig uit Nederland, met één vestiging in Amsterdam. Het unieke aan dit concept is dat het een segment is wat je kan uitrollen naar de internationale markt, waar hier behoefte aan is. Met 12 jaar ervaring hebben wij velen netwerken opgebouwd met High End klanten, Luxury hotels, corporate Business tot aan de media waar Kids Party Planner een goede naam heeft neergezet. Het concept is gebaseerd op de pijlers Party Planner en High End Nanny Service.

Door onze ontwikkelingen zijn wij opzoek naar een Business partner die wil instappen als een Master franchisenemer voor Nederland maar naderhand uit te brengen op de internationale markt. Dat wil zeggen dat wij een ondernemer zoeken die de expansie- rechten voor geheel Nederland overneemt, zelf een aantal vestigingen zal openen, en vervolgens franchisenemers zal aannemen om de rest van de Nederlandse markt te veroveren.

Kids Party Planner
Wij bieden feesten waarbij the sky the limit is en van A tot Z geregeld van locatie, event planner, entertainment, aankleding, catering tot aan het draaiboek van de dag. Onze klanten bestaan uit: High End klanten, De corporate Business en alle 4-5 sterren hotel. Wij organiseren onder andere: baby shower’s en gender reveal, kinderfeesten, Mobile Kids Corners, Nanny’s begeleiding tijdens de kinder feesten, sweet sixteen, Birthday Party’s voor ouders, een mooi team van eventplanners die wij kunnen uitzetten op alle High End Events en alles wat een feest helemaal High End maakt en ontzorgt.

Kids Party Planner Services:

 • Baby shower’s en gender reveal
 • Kinderfeesten tot 21 jaar
 • Mobile Kids Corner
 • Nanny’s begeleiding
 • Birthday party’s voor de ouders
 • Corporate business
 • Team event planners for a day – for rent


High End Nanny Service
Wij bieden een High End Nanny Service aan voor in alle 4-5 sterren hotels en voor onze internationale gasten over de hele wereld die hier in Nederland verblijven. Wij bieden verschillende High End Service aan met keuzes uit verschillende pakketten: zoals de flying Nanny Services, The Dog Nanny Service, The Hotel Nanny Services en kids pakketten en alles wordt geregeld vanuit onze Nanny agency.

High End Nanny Services:

 • Wij bieden verschillende programma’s aan
 • Onze Nanny’s hebben een pedagogische achtergrond en jarenlange ervaring.
 • Wij werken met de beste Nanny’s die meerdere talen spreken.
 • High-end Nanny Service staan 24/7 beschikbaar.
 • Wij houden van duidelijke en transparante communicatie.
 • Wij zijn flexibel en denken altijd met u mee. Ook last minute zijn wij beschikbaar.
 • Ouders hebben geen omkijk en met een gerust hard de Nanny’s vertrouwen.
 • Verschillende kidspakketten – entertainment

Indien u interesse heeft, neem dan contact op met de eigenaresse van Kids Party Planner en High End Nanny Service, Rachel Pietersma via 020 7607661 / 06 50419771 of rachel@kidspartyplanner.nl.

Gallery foto 3 Kids Party Planner
Gallery foto 3 Kids Party Planner
Gallery foto 1 Kids Party Planner
Gallery foto 2 Kids Party Planner
Gallery foto 3 Kids Party PlannerGallery foto 1 Kids Party PlannerGallery foto 2 Kids Party Planner

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.