Skip to content

Kids Party Planner

Kids Party Planner en High End Nanny Service

Kids Party Planner is een high-end agency die op internationaal niveau alles uit de kast haalt om onvergetelijk feesten te bezorgen van A tot Z! En de internationale gasten te verwelkomen in alle luxe hotels met de Nanny Service.

Kids Party Planner en High End Nanny Service is een franchiseformule afkomstig uit Nederland, met één vestiging in Amsterdam. Het unieke aan dit concept is dat het een segment is wat je kan uitrollen naar de internationale markt, waar hier behoefte aan is. Met 12 jaar ervaring hebben zij vele netwerken opgebouwd met High End klanten, Luxury hotels, corporate Business tot aan de media waar Kids Party Planner een goede naam heeft neergezet. Het concept is gebaseerd op de pijlers Party Planner en High End Nanny Service.

Door de ontwikkelingen zijn zij op zoek naar een Business partner die wil instappen als een Master franchisenemer voor Nederland maar naderhand uit te brengen op de internationale markt. Dat wil zeggen dat zij een ondernemer zoeken die de expansie- rechten voor geheel Nederland overneemt, zelf een aantal vestigingen zal openen, en vervolgens franchisenemers zal aannemen om de rest van de Nederlandse markt te veroveren.

Kids Party Planner

Zij bieden feesten waarbij the sky the limit is en van A tot Z geregeld van locatie, event planner, entertainment, aankleding, catering tot aan het draaiboek van de dag. De klanten bestaan uit: High End klanten, De corporate Business en alle 4-5 sterren hotel. Zij organiseren onder andere: baby shower’s en gender reveal, kinderfeesten, Mobile Kids Corners, Nanny’s begeleiding tijdens de kinder feesten, sweet sixteen, Birthday Party’s voor ouders, een mooi team van eventplanners die wij kunnen uitzetten op alle High End Events en alles wat een feest helemaal High End maakt en ontzorgt.

Kids Party Planner Services:

 • Baby shower’s en gender reveal
 • Kinderfeesten tot 21 jaar
 • Mobile Kids Corner
 • Nanny’s begeleiding
 • Birthday party’s voor de ouders
 • Corporate business
 • Team event planners for a day – for rent

High End Nanny Service

Zij bieden een High End Nanny Service aan voor in alle 4-5 sterren hotels en voor onze internationale gasten over de hele wereld die hier in Nederland verblijven. Zij bieden verschillende High End Service aan met keuzes uit verschillende pakketten: zoals de flying Nanny Services, The Dog Nanny Service, The Hotel Nanny Services en kids pakketten en alles wordt geregeld vanuit de Nanny agency.

High End Nanny Services:

 • Wij bieden verschillende programma’s aan
 • Onze Nanny’s hebben een pedagogische achtergrond en jarenlange ervaring.
 • Wij werken met de beste Nanny’s die meerdere talen spreken.
 • High-end Nanny Service staan 24/7 beschikbaar.
 • Wij houden van duidelijke en transparante communicatie.
 • Wij zijn flexibel en denken altijd met u mee. Ook last minute zijn wij beschikbaar.
 • Ouders hebben geen omkijk en met een gerust hard de Nanny’s vertrouwen.
 • Verschillende kidspakketten – entertainment
Gallery foto 3 Kids Party Planner
Gallery foto 3 Kids Party Planner
Gallery foto 1 Kids Party Planner
Gallery foto 2 Kids Party Planner
Gallery foto 3 Kids Party PlannerGallery foto 1 Kids Party PlannerGallery foto 2 Kids Party Planner

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2011

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

1 eigen locatie

Entreegeld

Op aanvraag

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigenvermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Indien je geïnteresseerd bent in de formule van de Kids Party Planner, vul dan eenvoudig je gegevens in via ons contactformulier. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren en je van alle benodigde informatie te voorzien.

Bovendien kan je ook rechtstreeks contact opnemen met de eigenaresse van kids Party Planner en High Nanny Service, Rachel Pietersma, voor meer details en persoonlijke ondersteuning. Je kan Rachel bereiken via de volgende contactgegevens:

 • Telefoon: 020 7607661 / 06 50419771
 • E-mail: rachel@kidspartyplanner.nl

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.