Skip to content

O’Learys

Welkom bij O’Learys

O’Learys werd in 1988 opgericht en is geïnspireerd door de energieke en pulserende Noord-Amerikaanse sportbar concept uit de jaren 80 en de cultureel gemengde stad van Boston. Zij zijn gepassioneerd van het leveren van de beste en meest opwekkende sociale horeca-ervaring in de stad, waardoor elke dag een “Game Day” wordt. Bij O’Learys is iedereen welkom, van families tot groepen van vrienden en werk collega’s die bij O’Learys samenkomen om een wedstrijd te bekijken, spelletjes te spelen, of gewoon om van de energieke en gastvrije warme “Bostonian” sfeer te genieten en heerlijk te eten en drinken.

Het menu is geïnspireerd op het “Game Day” eetcultuur uit de VS en biedt een selectie van populaire gerechten en bekende smaken aan, aangeboden voor een breed publiek. Lekkere burgers, nachos, salades, steaks, spareribs en natuurlijk onze bekende kippenvleugels zijn hier voorbeelden van. Daarnaast zijn er ook lichtere opties en vegetarische/ vegaanse alternatieven.

Naast eten en drinken bieden zij een breed assortiment van activiteiten aan, waaronder bijvoorbeeld bowling, pool, shuffleboard, karaoke en tafeltennis. Verder werken zij ook met events zoals livemuziek en quiz. Met een speciale focus op sportliefhebbers tonen zij wedstrijd uitzendingen live, die gevolgd kunnen worden op de vele televisies inclusieve groot schermen. Bij O’Learys kunnen de fans zich gemakkelijk vermaken en een hele avond doorbrengen zonder dat zij de tijd merken.

Zij zien groot potentieel in het concept omdat Eatertainment een langer restaurantbezoek bezorgd van rond de 3 uur in tegenstelling tot een typisch restaurant, dat ongeveer 1 uur en 45 minuten duurt. De fans komen graag naar O’Learys en blijven langer omdat er zoveel meer te doen is.

olearys-mall-of-the-netherlands-23051216453084
olearys-mall-of-the-netherlands-23051216453084
O'Learys Kungsbacka 083 High Res
O'Learys Kungsbacka 076 High Res
O'Learys Kungsbacka 064 High Res
O'Learys Kungsbacka 004 High Res
O'Learys Kungsbacka 014 High Res
O'Learys Kungsbacka 016 High Res
O'Learys Kungsbacka 086 High Res
O'Learys Kungsbacka 093 High Res

Facts & Figures

Franchiseformule sinds

1996

Aantal vestigingen

116

Aantal franchisenemers

92

Type samenwerking

Franchise en master franchise

Internationaal

13 landen

Totale investering

Op aanvraag

Inkoopverplichting

Centrale afspraken met contractleveranciers

Delen op social media

Sinds het begin is O’Learys uitgebreid tot meer dan 100 locaties in 13 verschillende landen, en met locaties variërend van 200 m2 tot ruim 7000 m2. Ze zijn erg trots op de sterke partnerschappen met de franchisenemers, leveranciers en personeel, die al 35 jaar bijdragen aan het succes van O’Learys.

Franchisenemer worden?

Zet de eerste stap naar jouw bloeiende Eatertainment franchise bij O’Learys! Bij O’Learys heten zij alle ondernemers (en aspirant-ondernemers) van harte welkom. Het enige wat zij van jou verlangen, is een hartstochtelijke liefde voor zowel entertainment als F&B. Ben je enthousiast over sport en spelletjes? Kriebelt het ondernemerschap in je?

Laat je gegevens dan hier achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.