Ga naar hoofdinhoud

Status Pro

Concept wordt franchiseformule

Al sinds 2011 levert Status Pro expertise, commitment en vergroten zij de flexibiliteit van diverse organisaties. Met de hulp van Status Pro kunnen de klanten goed anticiperen op klanteisen en marktontwikkelingen. Vanwege de grote vraag naar hun kundige dienstverlening, is het concept met behulp van de FranchiseAdviseur uitgerold tot een franchiseformule. Naast de 4 huidige vestigingen wil Status Pro verder uitbreiden. Hiervoor zijn zij op zoek naar geschikte franchisenemers. Franchiseformule Status Pro is een intermediair die organisaties in contact brengt met zakelijke professionals. Als leverancier van goede professionals brengen zij de juiste mensen bij elkaar. Zij doen dit voor zowel het bedrijfsleven als voor de overheid.

Verbindende factor

Status Pro is de verbindende factor tussen ambitieuze professionals en goede opdrachtgevers. Om een duurzame bemiddelingspartner te kunnen zijn voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat, werken zij met praktijkdeskundige consultants die een achtergrond hebben binnen een bepaald vakgebied. Deze consultants hebben jarenlange ervaring opgedaan in de it-branche, het bank- en verzekeringswezen en/of de logistieke sector. Vanuit hun vakgebied hebben zij vervolgens de stap naar het recruitment-vak gemaakt. Mede door hun specifieke achtergrond in combinatie met de juiste sociale vaardigheden zijn zij perfect in staat om kandidaten en opdrachtgevers op de juiste wijze te ondersteunen en te matchen.

Franchisenemer worden?

Wilt u zich als franchisenemer aansluiten bij deze formule? Dan heeft u ambitie, bent u ondernemend en heeft u bij voorkeur ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche. U heeft een breed netwerk, zakelijk inzicht en bent vooral enthousiast. Status Pro is op zoek naar geschikte franchisekandidaten om de Nederlandse markt nog beter te kunnen bedienen. Deze franchisegever geeft u een uitgebreide ondersteuning, onder andere op het gebied van:

  • software
  • marketing
  • backoffice

Wil je weten wat zij nog meer voor jou als franchisenemer kunnen betekenen, stuur ons dan een vrijblijvende email of vul ons contactformulier in. Bellen naar 085 – 401 1699 kan natuurlijk ook. Wij brengen je graag met deze formule in contact.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.